Kadáfí se s lidma moc nesere.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kadáfí se s lidma moc nesere.
Prý podle BBC:
People have been standing on abandoned Gaddafi tanks, firing guns into air, dancing in the streets and blaring car horns, he adds.
They are chanting "Thank you, Obama", "Thank you, Cameron" - references to the US president and British prime minister.
People have been standing on abandoned Gaddafi tanks, firing guns into air, dancing in the streets and blaring car horns, he adds.
They are chanting "Thank you, Obama", "Thank you, Cameron" - references to the US president and British prime minister.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
...jen aby po prvotním nadšení nepřišlo rychlé vystřízlivění místních obyvatel ve stylu Afghanistanu či Iráku...
Niko nadžanel ko kerdža
taky sme cinakli klicky
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Mně hlavně přijde, že pokud se tam něco takového opravdu děje, tak asi půjde o menšinový jev, nikoliv o všeobecný pohled obyvatelstva; možná se mejlím, ale moc mi to k nim nejde. Jenže média to vyjádří způsobem, co dělá dojem skorem opačný...
(Moucha)
(Moucha)
mě by jako hlavně zajímalo, co chtěj udělat s Muamarem .... U Saddama tam to bylo jasný, ale o Muamara nikdo nestojí
Niko nadžanel ko kerdža
souhlas, taky to tak vidimPickuper píše:přesně tak, pochopím, když nějakej šílenec někde rozjede nějakou totální genocidu na normálním obyvatelstvu, který nemá šanci se nijak bránit. Tam je třeba nějak zasáhnoput zvenčí, vo tom žádná. Ale konkrétně tady prostě jen partička, která nemá ráda Muamara se rozhodla, že rozjede revoluci. No a Muamar není žádnej přizdisráč, takže si to nenechá líbit. Prostě normální ozbrojenej konflikt v rámci jedný země, kterej nikam nepřerůstá ani nepáchá žádný zvěrstva na civilistech......ale chápu, že ElF a BP potřebjou nový naleziště ropySmyl Flek z Nohavic píše:Když ovšem bude člověk zcela objektivní, skutečně vlastně nejde o akty terorismu a moc menší, než byl nálet na newyorská dvojčata.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
na to jsem taky zvědavý...Pickuper píše:mě by jako hlavně zajímalo, co chtěj udělat s Muamarem .... U Saddama tam to bylo jasný, ale o Muamara nikdo nestojí
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To jsme se shodli, chlapci.Deli píše:souhlas, taky to tak vidimPickuper píše:přesně tak...Smyl Flek z Nohavic píše:Když ovšem bude člověk zcela objektivní, skutečně vlastně nejde o akty terorismu a moc menší, než byl nálet na newyorská dvojčata.
(Moucha)
(Moucha)
to jo, můžeme se kamarádit