řidičBOB píše:Ex: Věci, které popisuješ ale nejsou chybou mobilní kanceláře, ale člověka, který s ní blbě pracuje
inak ja preferujem telefonicku komunikaciu ako mail alebo SMS, tam clovek vie vycitit reakciu druhej strany. Zatial co mail je vykalkulovany, tam nic nepoznas.
U E72 už se bojím softwarové roztříštěnosti ještě větší, než je u E66/E71. Ale svou práci jinak dělá dobře, to je pravda. Byl bych o ní taky uvažoval... no nakonec zatím nemusím uvažovat o ničem.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Smyl Flek z Nohavic píše:U E72 už se bojím softwarové roztříštěnosti ještě větší, než je u E66/E71. Ale svou práci jinak dělá dobře, to je pravda. Byl bych o ní taky uvažoval... no nakonec zatím nemusím uvažovat o ničem.
takže myslíš, že to je horší volba? E71 se pořád ještě prodává, tak bych si mohl koupit "novou" a tuhle omydlenou, kterou jsem si vzal v práci na zkoušku, vrátit a v práci budou rádi, bo ušetříme
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
SFzN: sorry, jsou to dvě slova... Ale k E72: jendíný, co je na tom dobré, je výdrž baterky, která jede týden vcelku bez problémů. Jinak neustálé problémy s maily - nastavení schránky se samovolně maže, umístění na ploše svévolně mizí, velmi diskutabilní signál, problémy s BT, o zamrzání ani nemluvě. A samo - foťák nemá AF
Deli píše:takže myslíš, že to je horší volba? E71 se pořád ještě prodává, tak bych si mohl koupit "novou" a tuhle omydlenou, kterou jsem si vzal v práci na zkoušku, vrátit a v práci budou rádi, bo ušetříme
Neřekl bych striktně, že je to horší volba. Na druhou stranu konkrétně tobě toho moc navíc asi nenabídne, takže na nákupu další E71 bys v podstatě ušetřil.
Nicméně ty s tím hodně emailuješ, není-liž pravda? E72 má úplně nového emailového klienta - což je opět irelevantní v případě, že ten stávající v E66/E71 funguje dostatečným způsobem.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)