Dříve M135i, nyní ///M2
Re: 125d vs M135i
Bude snad ještě dostatek příležitostí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mozno som divny, ale nie je zvlastne menit na novom aute podvozok? Hlavne ked si s nim taky spokojny.
Vždyť jsem to už vysvětloval...
Je to moje priorita, věřím, že drtivá většina uživatelů s ním bude spokojená.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
@MZ: krásně Ti to jede, vím, měl sem tu čest (chvilku)
upravil sem Ti název vlákna, vyhovuje?
upravil sem Ti název vlákna, vyhovuje?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No ty kráso, já ti chtěl napsat o úpravu, ale chystal jsem se k tomu, jak hladný ke sraní, máš evidentně věštecké kule.
Samozřejmě vyhovuje, děkuji.
Samozřejmě vyhovuje, děkuji.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Len mi pride zvlastne ze si dal M2 prednost pred caymanom z dovodu vyssej univerzalnosti a nakoniec sa z toho aj tak snazis spravit caymana. S nadsazkou samozrejme. Podvozok mi pride byt na aute tohto typu docela zasadna vec. Ale tak hlavne ze ty si(budes po prestavbe) spokojny.M.Z. píše:Vždyť jsem to už vysvětloval...
Cayman je s cenou sakra jinde a navíc by byl ehm politicky nekorektní (čti zákazník by to špatně překousával )
Ale jinak stejně jako u M135i, jsem po roce provozu měl o nástupci (M2) jasno, v tomto případě budu (dle možností) za cca 3 roky vážně o Caymanu, nebo 911 uvažovat. Musím lidi zvykat pomalu
Já s Caymanem nemám zkušenost, jen v r.2011 jsme uvažovali o výměně Mini za Cayman 2007. Svezl jsem se jenom kousek okolo AR-Cars a úplně jsem si z toho na zadek nesedl, řídil jsem verzi S.
Ale všude to chválí, dokonce i manažer BMW potvrdil, že měl půjčenou 911 a je to o patro výš, tak uvidíme až to nastane.
Přiznám se, že se mi od BMW moc nechce.
Ale jinak stejně jako u M135i, jsem po roce provozu měl o nástupci (M2) jasno, v tomto případě budu (dle možností) za cca 3 roky vážně o Caymanu, nebo 911 uvažovat. Musím lidi zvykat pomalu
Já s Caymanem nemám zkušenost, jen v r.2011 jsme uvažovali o výměně Mini za Cayman 2007. Svezl jsem se jenom kousek okolo AR-Cars a úplně jsem si z toho na zadek nesedl, řídil jsem verzi S.
Ale všude to chválí, dokonce i manažer BMW potvrdil, že měl půjčenou 911 a je to o patro výš, tak uvidíme až to nastane.
Přiznám se, že se mi od BMW moc nechce.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jasne, co sa tyka nenapadnosti tak je to sto a jedno, o tom zbytocne diskutovat.
Ty auta maji jinou koncepci, coz vyznamne ovlivnuje jejich charakter. Tlumicem tam muze clovek cpat jaky chce a stejne z jednoho neudela druhy a naopak. Rek bych, ze velka vychytavka M2 jsou zadni sedacky.911T píše:Len mi pride zvlastne ze si dal M2 prednost pred caymanom z dovodu vyssej univerzalnosti a nakoniec sa z toho aj tak snazis spravit caymana. S nadsazkou samozrejme. Podvozok mi pride byt na aute tohto typu docela zasadna vec. Ale tak hlavne ze ty si(budes po prestavbe) spokojny.M.Z. píše:Vždyť jsem to už vysvětloval...
No vidíš a třeba já ty sedačky moc neocením, akorát se mi tam furt někdo tlačí na svezení
Ale co se týče praktičnosti, je super. Nevím, jestli se v Caymanu dají odvézt carvingy.
Tak jsem mrknul do konfigurátoru a když pominu obrovské mínus ve formě 4-válcového motoru verze S, tak jsem se ani moc nerozvášnil a cenovka cca o 600t vyšší.
Ale jinak měl doma obrázek Caymana z konfigurátoru úspěch
Ale co se týče praktičnosti, je super. Nevím, jestli se v Caymanu dají odvézt carvingy.
Tak jsem mrknul do konfigurátoru a když pominu obrovské mínus ve formě 4-válcového motoru verze S, tak jsem se ani moc nerozvášnil a cenovka cca o 600t vyšší.
Ale jinak měl doma obrázek Caymana z konfigurátoru úspěch
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3