Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Jak byl fízl zklamanej on o nás ví. Kdyby radši zastavili tu Fabii v 1:15 a upozornili ho na ta světla
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Světla? Taková banalita! Rychlost - to je panečku přestupek! Řítit se 127 na stodesítce a ohrožovat všechny kolem!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi ty pašíky neustále čipujou. V době uvedení do provozu se chvástali maximálkou až 270, teď už umí i 290, asi si to hezky sedlo...
A jak to cajti jako zjistili? Kde jeli 290?! Asi vlhký sen policajta zase?
A jak to cajti jako zjistili? Kde jeli 290?! Asi vlhký sen policajta zase?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Rektální alpinismus redaktora, aby někdy v budoucnu mohli natočit nějaký honění. To by pyráti úplně zvlčeli a utekli ze stáda, kdyby se dozvěděli, že nad 250 tu ručičku musí tlačit pohledem. Republiku si rozvracet nedáme!
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Snad bych to honění s redaktorem ani nechtěl vidět
Btw: 290 to nejede ani GPS, ani tacho. I o 280 velmi pochybuji...
Btw: 290 to nejede ani GPS, ani tacho. I o 280 velmi pochybuji...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Navic s tim vyhledem co tam maji z auta bych je v tehle rychlosti nechtel potkat. Ja vim oni pri plneni sluzebnich povinnosti....treba kdyz jedou na McDrive
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ten výhled je skvělý...když si vzpomenu, jak onehdá jebali kolegu, že měl vpravo dole vmáčklého prťavého plyšáka, kterého mu dala dcera pro štěstí. Policista říkal, že to zasahuje do zorného pole a je to velmi nebezpečné. Že tihle z Passatu vidí píču, to evidentně neva, protože oni jsou POLICIE a tam pracuje samej bystrozrakej!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
maják předpokládám taky nebyl na střeše.. Oni můžou prostě všechno..třeba jezdit středním pruhem;
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nevystoupil bych na tom prvním místě ani omylem...a mohl by se i posrat. A když já test na drogy, tak oni také...
Celé video by šlo na OVK. Tohle je čistá buzeraze, že si někdo dovolil je probliknout a upozornit na protiprávní jednání. By mne zajímalo, jak by takový přestupek odůvodnil ve vyjádření...
Celé video by šlo na OVK. Tohle je čistá buzeraze, že si někdo dovolil je probliknout a upozornit na protiprávní jednání. By mne zajímalo, jak by takový přestupek odůvodnil ve vyjádření...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time