BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
rhinos
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od rhinos »

já bych tomu....bohužel... i věřil. Zažil jsem už několik reklamních akcí od zástupců BMW na sociálních sítích a vždy mi to přišlo že to mají nedotažené,nedomyšlené do detailů.Příjde mi že jim chybí koncepce a vize.
Mimochodem byl někdy někdo na té jejich zimní akci s xdrive?
Citroen C4 GP
lambdamen
Autoškolák

Příspěvek od lambdamen »

https://www.facebook.com/jakub.boucek/p ... 5845356020

nějací akční ajťáci už se v tom pitvají a vypadá to na fake ze strany mladých "umělců". Nejspíš snaha uškodit kolegyni, která převzala nedávno v Inveltu auto.
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

to je jedna vec...emaily.
Muze to byt podvrh,nebo je jen smazali.
Pak je to jednoduche...soud.
Nicmene druha stranka veci je to ze mlada dama tvrdi ze je ambasadorem a tudiz zrejme nebude kupcem X1 jak tvrdi Invelt.
Nevim jaka je vazba mezi Inveltem a Renocarem ale dalsi YT ktery se na Insta chlubi novym BMW je Johny Macheta nebo jak se jmenuje
Citroen C4 GP
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Že by byl někdo až tak blbý, že zveřejní takový podvrh proti firmě, která když je zažaluje za poškození dobrého jména a pro pomluvu, tak kluci budou do komce života vydělávat jenom na úroky ze splátek, to se mi moc nezdá. Leda, že by je zastupoval "doktor" Kocourek :))
Ale v této podivné době je možné cokoliv.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mesyas
Autoškolák

Příspěvek od mesyas »

Pokud je to zfalšovaný, okamžitě soud, v tom zas nechápu postoj Inveltu...pokud to není od nich, proč to okamžitě nepošlou k soudu, aby se video smazalo a tím zabránili pošpinění jejich jména? Já jako majitel Inveltu bych už to jednal s právníky(možná už jednají, ale 3 dny to už koluje na internetu, to je dost dlouhá doba)

To samé postoj Haberly, ten asi dělá mrtvého. Proč se k tomu nevyjádří, přece si člověk musí bránit dobré jméno.

V těch youtube a gmail znacích se nevyznám jako 90% lidí, ale pokládám si velmi jednoduchou otázku. Proč by vymýšleli něco tak sofistikovaného? :D Proč by si někdo dal práci a napsal email už půl roku před událostí(předání auta slečně), jak mohli ti kluci tušit, že slečna dostane zrovna X1?

Podle reakcí lidí to pravděpodobně nebudou žádní inteligenti, ale riskovat soud s tak velkou firmu jenom kvůli poškození jedné kolegyni v branži se mi zdá hodně, hodně na hlavu..
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

jak uz psal kolega nahore...jedine ze by to byl novy projekt MikejeBlb na pojisteni na blbost :D
Citroen C4 GP
mesyas
Autoškolák

Příspěvek od mesyas »

mně přijde hlavně divné to, že slečna říkala něco o tom, že na auto čekala půl roku(nějak dlouho na výrobu auta) a ty emaily jsou zhruba půl roku nazpět. Prostě se mi nezdá, že by ti dva měli věštící kouli a rozjeli vlastní konverzaci s nějakým p. Haberlou a čekali půl roku, na zveřejnění. :D A jak píše řidičBOB jestli jsou tak blbí tak se tomu budu smát i za 5 let až je potkám třeba v Albertu :))

.....a jestli se nechali zlákat do téhle kauzy díky tomu arménci tak..nevím. Vždyť ten člověk v pořadu Josefa Klímy působil jak naprostý blbec a nemá snad ani SŠ, jak takový člověk může fungovat a propagovat svoji firmu. :(( /:)
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Kecy, kydy. Dokud nepůjde od Inveltu žaloba, neuvěřím :-@
Mimochodem, nějak jsem to procházal a když měla "auto půjčený od rodičů" tak to byla chrochtavá trojka a rozhodně ne šestiválcová. Tak že by se fotřík najednou nahecoval na 200kw benzín? To se mi nezdá. Mimochodem, princezna přiznala, že auto má samozřejmě tatík na firmu a pochybuji, že budou nějaké ty služební jízdy. Aby se jim na to Andrejko nepodíval ;;)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jenom technický dotaz:
Tohle:
http://www.tipcars.com/bmw-rada_1/bmw-1 ... 92069.html
a tohle:
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... vdove-bmw/

Je to samé auto, že? Tak to necu =((
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

to nejsou stejna auta, to prodavane ma el. sedacky. PJ to mel bez nich - na mechanickych se sedi nize
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět