Mazda MX5 (Miata)

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Mazda MX5 (Miata)

Příspěvek od Snowman000 »

S takym budgetom je asi fakt zaujimavejsi Kaja ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Tady je taky video porovnavajici nektery ty auta.

Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Prave som ho chcel sem postnut ;))
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

jerry: Mrkni na ceny nových ND v polsku - možná tě to inspiruje. Navíc se tam nechá koupit 2,0 v nižší výbavě (sice bez bilsteinu ale se svorem). Pak jsi na ceníkových 640k a to už mi nepřijde jako úplná haluz. Co je v mých očích u ND docela zásadní plus je budoucí možnost poměrně jednoduchý úpravy výkonu na 200koní (myslím jen přemapování ecu, sání, výfuk) a pak máš tunový auto s rozumným motorem, když by člověk chtěl třeba v budoucnu track-tool. Otázka je jaký máš priority, jestli motor - tak prostě R6 v Z4 je těžko překonatelný, jestli hravost daná malou hmotností tak miata. I když teda hmotnost není vše, tak těch více jak 300kg mezi Z4 a miatou je v mých očích děsivých...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Tak za 30 000 sa uz da kupit gayman, co je v tomto segmente jednoznacne top. Na zvazenie skor je ze napr. MX5 moze byt nova, porsche bude rok 2007-8. Ja osobne by som ale vikendovku novu nekupoval bez ohladu na rozpocet.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tak poršáka ne, ani tak kvůli pořizovací ceně, jako kvůli provozním nákladům. Cabrio nechci kvůli absolutní nesnášenlivosti průvanu, mám hrozně náchylný dutiny. Takže plechovka, právě proto mě upoutala nová miata targa, tam bych byl "za větrem" a ta možnost sundat střechu tam je, kdyby jó. Taky mi láká ta tuna hmotnosti a hbitost. Další možnost pěkné jeté brz nebo toyobaru. Ale to už mi spíš vrací kvůli R6 k e86. Tam bych připlatil za fakt pěknou s prokazatelnou historií a málo km a těch je hrozně málo. Polovina z mála automaty, ze zbytku víc než polovina černá barva, kterou nemusím. Ale mám na bmw dobrého a laciného servisáka, tak budu přes zimu hledat a čekat na svezení v miatě targa, až bude na krámě. Uvidíme, co se vyvrbí ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Skoda ze kabrio byt nemoze, lebo toto je v rozpocte ;) :x
Obrázek
http://www.sportovnivozy.cz/84894-cater ... alozkaFoto
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jako tohle není carbio, tohle je tornádo s volantem :) . Do toho fučí jako sviňa, ale zážitek dechberoucí (čistá náhrada za motorku, takové 4.auto do rodiny :D ). Ono asi i to Z4 coupe by se dalo přežít - mě je třeba hodně sympatický ten pavprochův styl (krátký převod, špéra, velký brzdy) - za sebe už jen pěkný sání a dobrej výfuk ať to má ryk jak M3 CSL :x (https://www.youtube.com/watch?v=CdS6Pfwqh7M).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

jarka píše: ... Ono asi i to Z4 coupe by se dalo přežít ... -
Tss dacane! :-D

Ja vim porsche ne, ale tohle neni marny :x
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 14905.html
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Odkedy je na trhu cayman s, tieto 300k carrery prestali davat zmysel. Cayman je lepsi a lacnejsi.
Odpovědět