MPLB - OT a navazující diskuze
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: MPLB - OT
Nevím, jestli je to pro Tebe směroplatné, ale já jsem po dlouhé době spokojen... Dokonce i Appworld je plný různých více, či méně užitečných aplikací.
Jedinou chybou na kráse je fakt, že v origo balení není pouzdro s magnetama, které umí tlf odemykat a zamykat...ale dá se koupit - vřele doporučuju!
Jedinou chybou na kráse je fakt, že v origo balení není pouzdro s magnetama, které umí tlf odemykat a zamykat...ale dá se koupit - vřele doporučuju!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
asi mi neni uplne jasne co ze to ted mas?
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem třeba po funkční stránce celkem spokojený s tím, co mám teď. A jediné, co mě může mrzet, je, že na nástupce už nedošlo.goes píše:jenze pak by sis nekoupil nic. potrebujes displej, abys mohl poradne pracovat na ceste a surfovat na alespon nejake urovni. k tomu potrebujes vybavu apod. uz toto te eliminuje z nizke ceny. takze uz pak resis jen detaily a nic neni dokonale.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
ja mam E66 a nutno rici, ze zadny mobil bych si ted nekoupil, bo zadny neni takovy co bych chtel. Bohuzel novy E66 stoji dle meho na dnesni dobu uz moc. JInak by mi vyhovoval a tak vyuziji nabidky z prace na koupi sluzebniho a funkcniho.
maly displej a o tom to je. vyhoda E66, nebo zmineneho BB je v tom, ze maji zasunovaci klavesnici, tudiz v beznem stavu maji kompaktni rozmery a pomerne velky displej.
MObilní kancelář jsem měl 2 roky a zrušil ji.
Člověk odpovídá hbitě, briskně, neprodleně, ale většinou úplně blbě a zcestně nebo parciálně a na věci, na které by odpovídat vůbec nemusel.
Zlatá pravda říká - 2x měř a jednou řež.
MObilní kanceláře jsou v tomto směru peklo. Místo promyšlených, úplných e-mailů lidi okamžitě odpalují dílčí nápady, co je zrovna praštily do nosu... Pak se stává původní mail má 2-3 dodatkové... Je to totálně neproduktivní. Člověk sice vyřídí strašně moc mailů, ale podstatných informací málo...
Extrém v tom byl ex-boss, který denně určitě odpověděl na desítky nebo stovky mailů, protože odpovídá aspoň OK, i když se po něm reakce nechce. 80% mailů také odpovídá z iPhone nebo iPadu a jakmile odpoví na něco z telefonu měl jsem 100% jistotu, že to sice přečetl, ale vnímal jen okrajově a informaci převzal, ale nezpracoval. Taky se není čemu divit - ono to prostě nejde.
Osobně nepoužívám ani automatické stahování mailů - stahuju je manuálně, takže mi přijdou kdy se to hodí mě a ne kdy odesílateli. Je zajímavé, že k tomuto řešení dospěla drtivá většina lidí zabývajích se time -managementem. Je to něco jako s NTB- představa ulehčení práce díky možnosti pracovat kdekoliv v reálu obvykle znamená braní si práce domů...
Člověk odpovídá hbitě, briskně, neprodleně, ale většinou úplně blbě a zcestně nebo parciálně a na věci, na které by odpovídat vůbec nemusel.
Zlatá pravda říká - 2x měř a jednou řež.
MObilní kanceláře jsou v tomto směru peklo. Místo promyšlených, úplných e-mailů lidi okamžitě odpalují dílčí nápady, co je zrovna praštily do nosu... Pak se stává původní mail má 2-3 dodatkové... Je to totálně neproduktivní. Člověk sice vyřídí strašně moc mailů, ale podstatných informací málo...
Extrém v tom byl ex-boss, který denně určitě odpověděl na desítky nebo stovky mailů, protože odpovídá aspoň OK, i když se po něm reakce nechce. 80% mailů také odpovídá z iPhone nebo iPadu a jakmile odpoví na něco z telefonu měl jsem 100% jistotu, že to sice přečetl, ale vnímal jen okrajově a informaci převzal, ale nezpracoval. Taky se není čemu divit - ono to prostě nejde.
Osobně nepoužívám ani automatické stahování mailů - stahuju je manuálně, takže mi přijdou kdy se to hodí mě a ne kdy odesílateli. Je zajímavé, že k tomuto řešení dospěla drtivá většina lidí zabývajích se time -managementem. Je to něco jako s NTB- představa ulehčení práce díky možnosti pracovat kdekoliv v reálu obvykle znamená braní si práce domů...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Fun: zajimavy postreh, nicmene trochu mimo tema. Ale proc ne. Vezmu-li to ze zivota meho, pak na desitky/stovky mejlu odpovidam i od pocitace, mrzte z nich jsou operativou nevyzadujici zadne extremni premysleni a navaznosti. I dnes odpovidam na blbosti okamzite a podstatne veci nechavam lezet ci promyslet. Kazdy ma holt jiny system a jine schopnosti pracovat, tridit informace, odpovidat, prijimat informace apod. u tebe si umim predstavit, ze to neni prilis vhodne, asi ti prichazi ve vetsine informace, ktere je nutne silne probrat a promyslet apod. a pak na to reagovat. U mne treba ne, vetsina tvori operativa, co je treba vyrizovat hned a bez odkadu, coz u mobilni kancelare umozni nebyti vzdy na dosah pocitace a pritom si uzit vice volnosti.
Co se tyka prace doma, pak ja pracuji kontinualne porad, je to holt o tom, co kdo dela, jak to dela apod. kazdy ma jiny system prace apod. Takze nekomu to vyhovuje a nekomu ne.
Vasco taky neda dopustit na jablko a jiny by to uz nesnesl. Neni treba byti ovsem vzdy vuci vybranym lidem v opozici.
Co se tyka prace doma, pak ja pracuji kontinualne porad, je to holt o tom, co kdo dela, jak to dela apod. kazdy ma jiny system prace apod. Takze nekomu to vyhovuje a nekomu ne.
Vasco taky neda dopustit na jablko a jiny by to uz nesnesl. Neni treba byti ovsem vzdy vuci vybranym lidem v opozici.