Deudermont píše:Díky moc za všechny zkušenosti, partnerka forda nechce
Takže zbývá opravdu jen ten megane, ale i podle mě to je dobrá volba, do teď máme dvojkovýho megane 1.4 rok výroby 2004, najeto má skoro 200 000 a spokojenost, nikdy žádný problém, možná štěstí
Včera jsme v áčkách našli krásnýho megana, s 6-ti stupňovou převodovkou, málo najetých za pěknou cenu, voláme do áček, tam nám řekli, že nám ho přivezou, jen musíme dát vratnou zálohu 2000. Hned jsme jeli tady k nám do áček, ani ne za 20 minut jsme tam byli, a už nám jen řekli, že je fuč... Tak snad brzo narazíme na něco podobnýho:)
To neni o tom že by ho někdo koupil
to je volavka na zákazníky a to auto tam bylo fyzicky možná někdy před X lety. Je to cca půl roku kdy jsem se s tim setkal. Hledali jsme a v ESA pěkný Mondeo, 2.0 benzín, GHIA za 85k. Pochopitelně nebylo, zrovna ho někdo koupil, ale jako vystavený na stránkách bylo ještě 2 měsíce potom
zdeny píše:
protožre takoverj sedmilhář se jen tak nenajde..... Pochybuji, že ty jis toho v renaultech potažmo jn ých francouzech tolik najezdil. Čili pokud někdo napíše to, co napsal, pak evidentně lže. A nejhorší je, že lže jen z principu, že podobné kydy slyšel někde v putyce u pípy - pivní žvásty.
Protože ve firemě vedení rozhodlo, že se koupí Renaulty a nedali si pokoj ani po po těch šrotech z první generace... Aspoň že na třetí pokus už se koupily Volkswageny (ne nejsem jejich fanda, spíš odpůrce koncernu) ale ty jsou relativně v klidu.... A dost toho, opravdu nechci rozpoutávat flamewar. Je to moje smutná zkušenost, možná jsme měli jenom extrémní smůlu a na nákladech se to promítalo i to že se jezdilo do autorizáku. Ano znám pár lidi co maj Renaulty a jsou taky spokojení, ale tohle je moje osobní zkušenost a na tu byl prvotní dotaz.