Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Mimochodem, když už jsme u toho. Otázka spíše na BOBa a ostatní, co žijí v 21. století : když píšete na dotykovém displeji, mačkáte písmenko po písmenku nebo jenom taháte prstem po klávesnici, viz SwiftKey na iOS?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taková semikonzerva - nepoužívám ani prediktivní vkládání slov a ani SwiftKey. Poctivě datluji
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Člověk si pár trapasů rozhodně ušetří.
Ale je zajímavé sledovat, jaké o mě má swiftkey mínění. Stačí napsat fráze jako
"Je to v..."
"Ty seš..."
"Mám to..."
a predikovaná slova nejsou nic moc
Ale je zajímavé sledovat, jaké o mě má swiftkey mínění. Stačí napsat fráze jako
"Je to v..."
"Ty seš..."
"Mám to..."
a predikovaná slova nejsou nic moc
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No - predikce mi už také připravila pár krušných chvil, tak šla do módu OFF. Na iP to moc dobře tedy nefunguje. Takový Samsung SGS7 nebo Note7 - tyhle přístroje si vcelku rychle osvojily mou mluvu i ve více jazycích, což bylo fakt super.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Totez. Zadne prediktivni vkladani a podobne veci nejsou, pri potrebe opravovat kazde druhe slovo, rychlejsi nez jednorazove pouzite pismeno na qwerty klavesnici.řidičBOB píše:Já jsem taková semikonzerva - nepoužívám ani prediktivní vkládání slov a ani SwiftKey. Poctivě datluji
Tohle mozna platilo na tlacitkovych klavesach se sdruzenymi tremi znaky na klavesu, ale u qwerty mi to prijde naprosto zbytecne.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Swiftkey na androidu. Datluju a sleduju co mi nahore nabizi. Super vec je kdyz napisu "k", tak mi hned nabidne moje prijmeni a kdyz to odklepnu, tak bez cehokoliv dalsiho nabidne nazev nasi firmy dohromady (dve slova). Automaticke opravy nepouzivam.
se zeptám: Android, psaní SSM: mám vypnuté automatické opravy i vkládání, přesto mi ta sfiňa červeně podtrhuje skoro každé slovo co nadatluju, sem zvyklý (tak jak se správně konzervativně má) psát SMS bez diakritiky a bez smajlíků, zato o 160 znacích každou... de to podtrhování a ty smajlíky nějak zrušit?
a druhá otázka: SMS to řadí automaticky "do konverzací" za sebou (to je fajn, že je vidět předchozí, na kterou odpovídám....) enemže tam je jediná možnost - "odpovědět" (lépe řečeno, automaticky se otevře okno na psaní "odpovědět") jak místo toho otevřu okno "přeposlat na jiné číslo"?
a druhá otázka: SMS to řadí automaticky "do konverzací" za sebou (to je fajn, že je vidět předchozí, na kterou odpovídám....) enemže tam je jediná možnost - "odpovědět" (lépe řečeno, automaticky se otevře okno na psaní "odpovědět") jak místo toho otevřu okno "přeposlat na jiné číslo"?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Označit text a kopírovat do schránky a vložit do nove SMS? :-k
neumím ani označit text ani používat schránku.... prozatím....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
k prvnimu to bude chtit jeste vypnout kontrolu pravopisu, melo by byt pod jazykem a zadavanim
k druhemu - dlouho kliknout na prijatou zpravu, a pak podle verzea moznosti androida bud primo moznost preposlat, nebo se myslim u nekterych primo skopiruje text (objevi se jen notifikace)
k druhemu - dlouho kliknout na prijatou zpravu, a pak podle verzea moznosti androida bud primo moznost preposlat, nebo se myslim u nekterych primo skopiruje text (objevi se jen notifikace)