Ty woe, to je těhla a ne cihla.... těhla, bo sem ho kupil v SK.... už je doma, přišel asi hodinu potom, co sem byl dopraven ze špitálu.... a už asi vím co budu dělat zítra a pozítří a popozítří..... (čti: učít chcát starého psa s proudem, ne proti proudu, jak je zvyklý )pavproch píše:Tak ..... kromě zdraví mám poruchu i na svém Sonimu XP3..... přestal ukazovat číslo, které mi volá..... asi halt stáří, no...... takže bude nové železo - opět a jak jinak než že outdoorově odolné, už je na cestě ke mně.... a porušil sem některá svá pevná rozhodnutí, která sem tu ventiloval..... RugGear RG500.... halt aji konzerva powderproch musí občas hýbnout prdelí směrem k pokroku (nebo rozkroku? .... čti dotykový displej a androit)
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ani bych se nedivil, kdybychom tu v neprilis vzdalene budoucnosti cetli o tom, jak si PP poridil tlacitkovy telefon
Pravda vyděsí
Tchan se ted rozhodl, ze si v 67mi poridi taky prvni dotykac. No a nenapadlo ho nic lepsiho, nez si koupit caterpillar (nebo jak se to pise) za 17,5k bo to ma termokameru.. By me zajimalo k cemu to duchodce ma,krome nerozbitnosti a vodotesnosti, kterou asi vyuzije
Ač chorob, taxem neodolal a těhla už těhlí.....
Bude to ale pro starého člověka fuška sa naučit žit po "novu"....
Bude to ale pro starého člověka fuška sa naučit žit po "novu"....
Nojo, jenže až ho ta těhla nasere a budš s tím chtít prásknout o zem, tak to nerozbije Takže to bude chtít jinou záminku..nebo bez záminky?Brus píše:Ani bych se nedivil, kdybychom tu v neprilis vzdalene budoucnosti cetli o tom, jak si PP poridil tlacitkovy telefon
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...já myslím, že PP má v práci neúrekom zařízeních, do kterých to spadne a je vytlačítkováno
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A objevem roku se stava zaver vyzkumu… Zpomalovací prahy zvyšují emise
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
oxik píše:Nojo, jenže až ho ta těhla nasere a budš s tím chtít prásknout o zem, tak to nerozbije Takže to bude chtít jinou záminku..nebo bez záminky?Brus píše:Ani bych se nedivil, kdybychom tu v neprilis vzdalene budoucnosti cetli o tom, jak si PP poridil tlacitkovy telefon
po několika dnech života s dotykovou těhlou: bude to náročné sa s tím heblem naučit žít.... telefonování ještě jakž takž, budík dobrý, ovládání taky snesitelné, ale úplně na howno (doslova na druhou) je dotykové psaní esemesek... že já blbec nepočkal až bude i v EU k dispozici tlačítkový Sonim XP5.......