Závidím Jako dítě jsem v tom byl vozen o dovolených v Jugoslávii a proti našim škodovkám to bylo žihadlo... Když jsem vyrostl a získla ŘP, tak Zástava byla akorát tak v pořadu Riskuj - Jugoslávie za 500,-merlin píše:Moje prve auto bola Zastava 1300
Moje první auto...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PRVNÍ AUTO...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já, jakožto jedinec mladšího data výroby, měl za první auto Nissan Sunny GTI. Stálo pár šupů, bylo svižné, na to jak bylo neudržované tak i spolehlivé, nežralo moc a bavila mě jeho přetáčivost (kvůli použití hrozných gum vzadu) - jednoduše pro mě ideál a prodal jsem ho ještě o pět tisíc dráž než koupil...
Ain´t nobody got time for that
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
s tím GTIčkem se dá i v dnešní době udělat mnoho legrace
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To rozhodně ano...navíc já ho měl relativně nedávnořidičBOB píše:s tím GTIčkem se dá i v dnešní době udělat mnoho legrace
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak to pak jo... Ale zakladatel tématu chce evidentně imidž a tak Sunny asi opovržlivě přehlíží
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mně se jeho výběr líbí...ale Sunny fakt stylovka není, je to ovšem hodně muziky za málo peněz.řidičBOB píše:aha, tak to pak jo... Ale zakladatel tématu chce evidentně imidž a tak Sunny asi opovržlivě přehlíží
tak a možu jít spat... tohle je zabiják... 110kW na zadku može drtit jak chce a pořád houbelec pokud s tím vyloženě nebude hodlat vyvádět skopičiny a když ano tak o tom bude vědět. Zrovna 2.0 R6 je beránek motůrek, který nepřekvapí nikoho. Teda na sněhu ano, ale tam by "překvapilo" i 6V HTP.Deli píše:tak 110kw na zadku zase neni taková prda, pokud k tomu bude přistupovat s respektem, tak neni důvod aby to nezvládl
btw čtu dál 3k měsíčně... vyser se na auto (pokud to není v eurech) jednoduše je to nad tvé možnosti.
do auta, byt vypada dobre a nic mu neni, bez obtíží zahučiš za 20k (a to opravdu nebudeš dělat nic vážného) stačí gumy, a třeba zarezlý třmen brzdy a nějaká blbost ala spojka nebo vytelký tlumič.
3k a 170 km měsíčně. kup si kolo. Neber to tak, že z Tebe dělám sociála ba naopak se snažím o to, aby ses ním nestal jenom kvůli autu, které bude stát před barákem a nebude jezdit.
Slow and serious
určitě, zadolka bez stabilizace na mokru, nebo nějaké bordelu je bez problémů, to nemusí řešit je úplně jedno, jak bude jezdit...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
-
- Spolujezdec
Re: Moje první auto...
od auta ke kolu... to máme rychlý sešup.... no tak tedy chápu, že 3000 neni moc, ale každý nějak začínal a jsou pryč doby, kdy bylo cool mít Rapida, na kterým jde opravit vše samo. Ten Nissan Sunny ze předu vypadá docela... solidně, ale zezadu to je fakt děs. Zajímavý kandidát si myslím by mohlo být BMW E30 1.8iS ... díly na to stojí pár korun a dá se levně sehnat v dobrým stavu... tak tedy ještě uvidím u čeho opravdu skončím, třeba vážně u toho kola... kdo ví, každopádně jsem si myslel, že auto se dá živit a starat se o něj docela levně, ale někteří uživatelé tohoto fóra my to vylíčili tak, že mít 30 dětí neni nic hroznýho jako si koupit starý BMW za 20 000Kč
Re: Moje první auto...
Chces za kazdu cenu BMW, tak to chapem ja! Len nerozumien naco sa tu potom pytas
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť