Kombi v benzinu do 150 tis

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
zdeny
Řidič začátečník

Re: Kombi v benzinu do 150 tis

Příspěvek od zdeny »

řidičBOB píše:Proč by to nemohla být pravda? Proto, že jsi to řekl ty a přidáváš k tomu osobní invektivu?
Jsi k smíchu.
protožre takoverj sedmilhář se jen tak nenajde. Nota bene si kladu otázku - proč po prvním, nebo po druhém či dokonce po třetím krámu od Renaltů,. ať je tedy po jeho, znovu ten krám kupí? Nějak mi chybí logika věci.
Jinak chlapče, já Renaluta mám, dva megany jsem z plůoviny ojezdil v předchozím zaměstnání -. zatím hovořím o benzínech a nyní dost často jezdí s kangem- naftový, Když k tomu připočtu témět 12 let trvající epizodkus pežoty (taktéž "pochybná ůfrancouzká značka, mám dojem, že mám právo soudiot. Pochybuji, že ty jis toho v renaultech potažmo jn ých francouzech tolik najezdil. Čili pokud někdo napíše to, co napsal, pak evidentně lže. A nejhorší je, že lže jen z principu, že podobné kydy slyšel někde v putyce u pípy - pivní žvásty.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Shirako píše:A pak je zase trochu jiná zkušenost. U nás ve firmě, kde do všech renaultů co sme měli ( 4x megane I a 2x II generace, benzíny) se nalilo víc peněz na opravách, za cca 200k km co najely, než kolik ty auta stály původně. Co se týče těch startovacích karet tak to byla obsolutní klasika. První přestalo fungovat bezklíčkový otevírání dveří (to se nepovedlo rozchodit pořádně snad nikdy) a příležitostné problémy se startováním byly taky prima. Co sme měli Kangoo v dieselu, tak tam zase kolegové vozili neustále u sebe horkovzdušku a prodlužku, protože když šla teplota pod nulu tak nestartovaly. Jako bonus jeden megane II skončil v plamenech při běžný jízdě na dálnici. A žena si pořídila Grand Scenic, tak šel s 20k najetejma z baráku, protože se na něm začalo srát kde co, hned co skončila záruka.
Tak že toliko z osobní zkušenosti. Renault ani zdarma, protože ani tak se nevyplatí....
Chtěl bych vidět ty opravdu reálné náklady, protože mi to taky zavání tlučhubvstvím. Několik rendlíků jsme taky odjezdili a žádná dramata se nekonala.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

zdeny: já si kupuji auta....nikoliv Renaulty.
Že jsi s tímto neautem neměl problém ty ještě neznamená, že jej neměl nikdo jiný. Že karty od Renaultů měly problém, je stará známá věc. Stejně tak je znám problém s odemykáním... V plamenech tu a tam skončí kdejaká značka auta.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

tak aspoň jsou ty trosky oproti autům pro slušný lidi docela levný :ymhug:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
zdeny
Řidič začátečník

Příspěvek od zdeny »

řidičBOB píše:zdeny: já si kupuji auta....nikoliv Renaulty.
Že jsi s tímto neautem neměl problém ty ještě neznamená, že jej neměl nikdo jiný. Že karty od Renaultů měly problém, je stará známá věc. Stejně tak je znám problém s odemykáním... V plamenech tu a tam skončí kdejaká značka auta.
Problémy s kartou se vyskytly, ovšem není pravda, že potkaly každé auto. Například na obou Meganech, co jsem zmínil, jsme problém neměli nikdy. Ani s odemykáním. Holt já si na ně nemohu stěžovat.
Shirako
Autoškolák

Příspěvek od Shirako »

Deudermont píše:Díky moc za všechny zkušenosti, partnerka forda nechce :D Takže zbývá opravdu jen ten megane, ale i podle mě to je dobrá volba, do teď máme dvojkovýho megane 1.4 rok výroby 2004, najeto má skoro 200 000 a spokojenost, nikdy žádný problém, možná štěstí :))

Včera jsme v áčkách našli krásnýho megana, s 6-ti stupňovou převodovkou, málo najetých za pěknou cenu, voláme do áček, tam nám řekli, že nám ho přivezou, jen musíme dát vratnou zálohu 2000. Hned jsme jeli tady k nám do áček, ani ne za 20 minut jsme tam byli, a už nám jen řekli, že je fuč... Tak snad brzo narazíme na něco podobnýho:)
To neni o tom že by ho někdo koupil :D to je volavka na zákazníky a to auto tam bylo fyzicky možná někdy před X lety. Je to cca půl roku kdy jsem se s tim setkal. Hledali jsme a v ESA pěkný Mondeo, 2.0 benzín, GHIA za 85k. Pochopitelně nebylo, zrovna ho někdo koupil, ale jako vystavený na stránkách bylo ještě 2 měsíce potom :D

zdeny píše:
protožre takoverj sedmilhář se jen tak nenajde..... Pochybuji, že ty jis toho v renaultech potažmo jn ých francouzech tolik najezdil. Čili pokud někdo napíše to, co napsal, pak evidentně lže. A nejhorší je, že lže jen z principu, že podobné kydy slyšel někde v putyce u pípy - pivní žvásty.
Protože ve firemě vedení rozhodlo, že se koupí Renaulty a nedali si pokoj ani po po těch šrotech z první generace... Aspoň že na třetí pokus už se koupily Volkswageny (ne nejsem jejich fanda, spíš odpůrce koncernu) ale ty jsou relativně v klidu.... A dost toho, opravdu nechci rozpoutávat flamewar. Je to moje smutná zkušenost, možná jsme měli jenom extrémní smůlu a na nákladech se to promítalo i to že se jezdilo do autorizáku. Ano znám pár lidi co maj Renaulty a jsou taky spokojení, ale tohle je moje osobní zkušenost a na tu byl prvotní dotaz.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Zdenymu nic nevysvetluj, najezdil spoustu kilometrů a je tedy nadčlověk, který ví všechno nejlépe :) :) :)
zdeny
Řidič začátečník

Příspěvek od zdeny »

oxik píše:Zdenymu nic nevysvetluj, najezdil spoustu kilometrů a je tedy nadčlověk, který ví všechno nejlépe :) :) :)
Mýlíš se, chlapče, jen nesnáším černobílé vidění věci. Tzn. něco ve smyslu: U pár Meganů byly potíže s kartou = je to krám"
Chápeš? V tomto případě jezdí na silnicích jen samé krámy. To je vaše vnímání světa Renaultů.

A propos tvoje značka na tom je poodbně, jako ten Renault.

Citace:
Protože ve firemě vedení rozhodlo, že se koupí Renaulty a nedali si pokoj ani po po těch šrotech z první generace... Aspoň že na třetí pokus už se koupily Volkswageny (ne nejsem jejich fanda, spíš odpůrce koncernu) ale ty jsou relativně v klidu.... A dost toho, opravdu nechci rozpoutávat flamewar. Je to moje smutná zkušenost, možná jsme měli jenom extrémní smůlu a na nákladech se to promítalo i to že se jezdilo do autorizáku. Ano znám pár lidi co maj Renaulty a jsou taky spokojení, ale tohle je moje osobní zkušenost a na tu byl prvotní dotaz.

Jestli tohle vlákno nezapadne, těším se na tvé opravdu objektivní hodnoceí po 3 letech.- A už teď se řehtám předem... :))
Odpovědět