BMW Divize
Re: BMW Divize
Hned jak jsem dojel, jsem letěl do koupelny
(kdybys viděl, jaké máme tam u nás sračky, zemědělec vyjede z pole a na 200m několikacentimetrová vrstva hlíny) jsou to dobytci.
(kdybys viděl, jaké máme tam u nás sračky, zemědělec vyjede z pole a na 200m několikacentimetrová vrstva hlíny) jsou to dobytci.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Minulý týden jsem viděl M2 na vlastní bulvy - stála na parkále u obchodu. Tak jsem to oblejzal jak divej a vypadá to hezky pěkně. Co mě hodně pozitivně překvapilo je kompaktnost auta, takový nabušený buldok . Pěkný to máš.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a jede to hezky v zatáčce! Bo já to mám těžké a jede mi to enem po rovině, tak mne M2 krutě pozávodila
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Urcite to daj opravit. Hodnota bude daleko vyssia.mesyas píše:nepočítal jsem s tak velkým "ťukancem"(to asi nikdo), nikdy jsem neměl nehodu a naposled jsem si opravoval auto/zadní světlo, kvůli nacouvání před více než 10lety, člověk si potom řekne, proč si to vůbec dělat
Jinak mi dneska řekli cenu, no, prý okolo 500k, což je dost méně než jsem čekal. Zkusím se poptat ještě jinde, jestli mi nedají více, jinak ho nechám opravit a třeba potom prodat(prý potom dostanu více). V nejhorším si ním vydržím ještě rok, snížím trošku cenu a pošlu dál do bazaru
Má na M2, ale na ochranu ne. Jak jinak si vysvětlit, že člověka s motokárou člověk předjíždí 174 km/h? Chápu, že M2 se hodí spíš na klikatý okresky a okruh, ale na prázdný dálnici to auto subjektivně muselo stát při tý rychlosti.
Že já nejdřív reaguju než dočtu až na konec topicu.řidičBOB píše:...a jede to hezky v zatáčce! Bo já to mám těžké a jede mi to enem po rovině, tak mne M2 krutě pozávodila
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Žádné překvapení
Rychlost GPS na kameře je pouze orientační
Rychlost GPS na kameře je pouze orientační
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Podvrh, nebo tak skutečně BMW vytváří svuj obraz v očích potencionálních kupcu?
- Přílohy
-
- BMW_medialni_kampan.jpg (82.11 KiB) Zobrazeno 5308 x
Ten sex by mě odradil
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
českej jutub nesleduju, ale našel jsem, že tahle holka na to asi kejvla. https://www.youtube.com/watch?v=9Sm2OC0zjZ8
Celoživotní sen se splnil v 18 letech. Jezdit v půjčeným autě... ale jen po Praze, bo je v autě čip a jinak bude pokuta. Kucí z Inveltu a ta holka jsou stejně dobře vypatlaný
Celoživotní sen se splnil v 18 letech. Jezdit v půjčeným autě... ale jen po Praze, bo je v autě čip a jinak bude pokuta. Kucí z Inveltu a ta holka jsou stejně dobře vypatlaný