Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Tím jak projdou cajti, tak jim už nikdo neunikne, aspoň to tak píšou v novinách.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Teď sem přišel z hospody. Seděli sme v 5 u stolu, každej na stole svojí krabku cigár a debatovali na téma zákaz kouření v restauracích, barech a hospodách. Kromě mě všichni razili teorii, že popření práva majitele hospody na svobodné nakládání s vlastním majetkem není špatné, neboť je to v zájmu vyššího dobra a jako takové je to správné. Právník navíc vymyslel, že ho vlastně kouření sere a je dobře, že je to zákonem zakázáno v hospodách, protože on sám tedy nevykouří tolik. A že nejlepší by bylo kouření zakázat úplně, protože on sám chápe, že je to zdraví škodlivé, ale není schopen přestat, takže by bylo fajn, kdyby mu to někdo zakázal...
Tohle je elita národa?
Tohle je elita národa?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já jsem ještě větší exot. Razím stejnou teorii jako ty, ale přitom jsem nikdy nekouřil.
2.9T RWD
Hele, ty sis fakt myslel, že právníci jsou elita národa? Teda máš to skoro dobře, ale chybí ti na začátku slova "elita" písmenko "j".
Zřejmě si seděl s partičkou maskovaných ruských mužiků, kteří se už už těší, jak zas dostanou od vrchnosti po hřbetě.
Zřejmě si seděl s partičkou maskovaných ruských mužiků, kteří se už už těší, jak zas dostanou od vrchnosti po hřbetě.
+1HondaMan píše:Já jsem ještě větší exot. Razím stejnou teorii jako ty, ale přitom jsem nikdy nekouřil.
Cigaretový kouř v hospodách nesnáším, kouření mi vadí, ale ještě mnohem více mi vadí, že budeme zase víc a víc regulovat a diktovat ostatním, co mají nebo nemají dělat.
Paušalizace o jelitech je stejně blbá jako pokládat právníky automaticky za elitu národa. Jako v prakticky každé skupině lidí zde najdeme tupce, hovada a zmrdy, ale i schopné, inteligentní a rovné lidi, a mezi tím vším spoustu šedého průměru...Honza42 píše:Hele, ty sis fakt myslel, že právníci jsou elita národa? Teda máš to skoro dobře, ale chybí ti na začátku slova "elita" písmenko "j".
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Není to nic jiného než omezení svobody jednostlivce. Mám OP, umím číst a jsem svéprávný. Když jdu do hospody, tak si na dveřích umím přečíst (dle stávající právní úpravy), zda je hospoda kuřácká/smíšená nebo nekuřácká. A pak se mohu svobodně rozhodnout, zda tam půjdu nebo nikoliv. Pokud mi to vadí, tak tam prostě a jednoduše nelezu. Tečka.
Osobně jsem nekuřák, kouření v restauraci u jídla, mi vadí hodně a tak do takových restaurací nechodím. Na druhou stranu - jsem schopen pochopit, že když jdu na pivo, tak to budu muset tolerovat, ale je to mé svobodné rozhodnutí.
Souhlas i s druhým odstavcem: právník, doktor, zedník, učitel, bankéř, instalatér - každý může být zmrd a sráč - ale také to mohou býti machři ve svém oboru a kupodivu i s lidskou tváří a přístupem.
Osobně jsem nekuřák, kouření v restauraci u jídla, mi vadí hodně a tak do takových restaurací nechodím. Na druhou stranu - jsem schopen pochopit, že když jdu na pivo, tak to budu muset tolerovat, ale je to mé svobodné rozhodnutí.
Souhlas i s druhým odstavcem: právník, doktor, zedník, učitel, bankéř, instalatér - každý může být zmrd a sráč - ale také to mohou býti machři ve svém oboru a kupodivu i s lidskou tváří a přístupem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Osobně jsem proti různým regulacím, dotacím a přerozdělování. Bohužel jich je tolik, že už to nikdo nerozmotá, protože už se v tom nikdo komplexně nevyzná. Nemám rád kouření ani při jídle ani při kávě ani u piva, proto mi tahle jedna z tisíců regulací zrovna vadí nejmíň. Oproti ostatních z ní budu mít aspoň osobní užitek, když už na skoro většinu nějak doplácím.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
To je opravdu takovy problem najit si nekuracke restaurace? Ja jsem skoro celou dobu bydlel ve meste s asi 15k, a i tam si vpohode najdu nekurackou restauraci nebo i bar. Myslim ze to spis bude tim, ze to nakonec zase tolika lidem nevadi (prevazi nejake vyhody kuracke restaurace, i kdyz berou koureni za nevyhodu)
A nejvic me dojimaj kecy o "vyspelosti" spolecnosti. O tom bychom mohli mluvit, pokud by vetsina kurackych zarizeni byla nucena zavrit, protoze by tam nemel kdo chodit - tedy za predpokladu, ze kuractvi bereme za urcitou formu nevyspelosti. Nechapu kde se bere v lidech ten pocit, ze maji pravo nekomu kecat do toho, jak naklada se svym soukromym majetkem.
(a to rikam jako celozivotni nekurak a dochtor - takze o skodlivosti koureni precijen neco vim)
A nejvic me dojimaj kecy o "vyspelosti" spolecnosti. O tom bychom mohli mluvit, pokud by vetsina kurackych zarizeni byla nucena zavrit, protoze by tam nemel kdo chodit - tedy za predpokladu, ze kuractvi bereme za urcitou formu nevyspelosti. Nechapu kde se bere v lidech ten pocit, ze maji pravo nekomu kecat do toho, jak naklada se svym soukromym majetkem.
(a to rikam jako celozivotni nekurak a dochtor - takze o skodlivosti koureni precijen neco vim)
- GeneHawkins
- Letec
To jsou akorát takový kecy. Úřad tomu hospodskýmu do toho kecá ve stu a jedné věci, takže o jednu víc nebo míň...blah píše:Nechapu kde se bere v lidech ten pocit, ze maji pravo nekomu kecat do toho, jak naklada se svym soukromym majetkem.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je právě ono. Jedna věc sem nebo tam....vždyť je to jedno. A najednou člověk kouká, kam se to dopracovalo. Ani nebudeš vědět jak a Ministerstvo financí ti bude opět udělovat devizový příslib a zahraničí výjezdní doložku.
Ale - co si ve volbách volíme, to máme. Zlatej Langer, Kalousek a spol. - dělali si svoje a prostý lid nechávali žít. Tihle si dělaj svoje kšefty x10 a aby jim do toho nikdo nežvanil, odvádějí pozornost jinam, aby se lůza zabavila tlacháním. Halvně, že se nemluví o Burešovi a jeho partičce.
Ale - co si ve volbách volíme, to máme. Zlatej Langer, Kalousek a spol. - dělali si svoje a prostý lid nechávali žít. Tihle si dělaj svoje kšefty x10 a aby jim do toho nikdo nežvanil, odvádějí pozornost jinam, aby se lůza zabavila tlacháním. Halvně, že se nemluví o Burešovi a jeho partičce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time