Klasické kolejničky to nejsou, ale nějak lacině to na mě nepůsobilo. O životnost toho mechanismu bych samozřejmě v případě koupě měl starost...řidičBOB píše:flek: mechanizmus té vysovací konstrukce není nic moc - působí to už od pohledu dosti lacině, což je škoda, bo jinak to HTC je OK
MPLB - OT a navazující diskuze
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: MPLB - OT
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
jeste co mne bere je nova E7, jinak nevim, ale ta je vyjizdeci do boku.
HTC uz nechci, to sem mel a ne
HTC uz nechci, to sem mel a ne
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
E7 se mi taky moc líbí, ale do dotykového Symbianu osobně rozhodně nepůjdu.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Kolega si ho teď vybral a zatím si nestěžuje. Pravda on hlavně telefonuje, sms nepoužívá, navigaci taky ne, občas něco vyfotí, na wifi se připojuje jen občas, ale zase nabíjí jen jednou týdně..řidičBOB píše:N8 je úplně marnej telefon...jediný, co je na tom dobrý, je foťák, který opravdu nemá konkurenci. Před N8 jsem měl IP4 a nějaké Androidy a v tomto srovnání je N8 úplně marná - rychlost, stabilita, baterka...Mr.Semtex píše:Ale taková N8 taky není marná..
Po cca 5 dnech mi přestaly chodit maily a pomáhalo pouze smazání celé schránky a vytvoření nové - bohužel jenom asi na 3 hodiny. V servisu řekli, že je to SW chyba, o které vědí, ale nový soft je v nedohlednu. Takže za poslední dobu to byl tlf, který jsem měl nejkratší dobu
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
ja se v tech systemech hovno vyznam win mobile na HTC mi nijak nevadil, ten mi vyhovoval, symbian dotykac sem nemel nikdy ani v ruce, takze tezko rict.
Podle mého názoru jsou všechny ty chytré systémy na stejný prd.. Ale co dělat, Nokia mi ideální telefon se S40 nechce udělat..
ja chci aby to fungovalo jednoduse
No dyť.. Jednoduché, rychlé, snadné, bez systému..
chci aby mi to prehravalo jednoduse divx a xvid. melo to navi (BB nema), umelo to volat a psat SMSky, melo to spickovou synchronizaci, velky displej, hw klavesnici a to v kompaktnich rozmerech.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U E7 vnímám jako největší průser foťák bez AFgoes píše:jeste co mne bere je nova E7, jinak nevim, ale ta je vyjizdeci do boku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time