Hned jak jsem dojel, jsem letěl do koupelny
(kdybys viděl, jaké máme tam u nás sračky, zemědělec vyjede z pole a na 200m několikacentimetrová vrstva hlíny) jsou to dobytci.
Minulý týden jsem viděl M2 na vlastní bulvy - stála na parkále u obchodu. Tak jsem to oblejzal jak divej a vypadá to hezky pěkně. Co mě hodně pozitivně překvapilo je kompaktnost auta, takový nabušený buldok . Pěkný to máš.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
mesyas píše:nepočítal jsem s tak velkým "ťukancem"(to asi nikdo), nikdy jsem neměl nehodu a naposled jsem si opravoval auto/zadní světlo, kvůli nacouvání před více než 10lety, člověk si potom řekne, proč si to vůbec dělat
Jinak mi dneska řekli cenu, no, prý okolo 500k, což je dost méně než jsem čekal. Zkusím se poptat ještě jinde, jestli mi nedají více, jinak ho nechám opravit a třeba potom prodat(prý potom dostanu více). V nejhorším si ním vydržím ještě rok, snížím trošku cenu a pošlu dál do bazaru
Urcite to daj opravit. Hodnota bude daleko vyssia.
Má na M2, ale na ochranu ne. Jak jinak si vysvětlit, že člověka s motokárou člověk předjíždí 174 km/h? Chápu, že M2 se hodí spíš na klikatý okresky a okruh, ale na prázdný dálnici to auto subjektivně muselo stát při tý rychlosti.
řidičBOB píše:...a jede to hezky v zatáčce! Bo já to mám těžké a jede mi to enem po rovině, tak mne M2 krutě pozávodila
Že já nejdřív reaguju než dočtu až na konec topicu.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Celoživotní sen se splnil v 18 letech. Jezdit v půjčeným autě... ale jen po Praze, bo je v autě čip a jinak bude pokuta. Kucí z Inveltu a ta holka jsou stejně dobře vypatlaný