Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Košer manévr to nebyl ani náhodou!
Pokud instruktor vidí, že žák je debil, tak ho jednak nemá tahat do provozu a pak by s ním měl komunikovat: dáme přednost vozidlům na kruhovém objezdu a jedeme do pravého jízdního pruhu. Podle mne jasná chyba instruktora a ohrožení řidiče, který měl přednost. Vytáhnout ven a oba profackovat. Pak se divíme, že se jezdí, jak se jezdí...
Pokud instruktor vidí, že žák je debil, tak ho jednak nemá tahat do provozu a pak by s ním měl komunikovat: dáme přednost vozidlům na kruhovém objezdu a jedeme do pravého jízdního pruhu. Podle mne jasná chyba instruktora a ohrožení řidiče, který měl přednost. Vytáhnout ven a oba profackovat. Pak se divíme, že se jezdí, jak se jezdí...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Tak to pozor, když vozidlo autoškoly vjíždělo na kruhový objezd, kameraman na něm nebyl!řidičBOB píše:Košer manévr to nebyl ani náhodou!
A když jsem si to pustil znova ve vyšším rozlišení, tak vidím, že ten pravý pruh je odbočovací, je logické, že jeli do levého. Je otázka, jestli k nějakému porušení vůbec došlo...
Naposledy upravil(a) GeneHawkins dne pát 09 pro 21:27, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no...ono je to docela tmavé - ale čistě technicky tam kameraman už byl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Myslím, že ne.
To tady ale nikdo nenapsal, ze ten manevr ze strany autoskolaka byl na pochvalu. Jenom je potreba jezdit s respektem k tomu, ze se v provozu pohybuje vozidlo ktere vyzaduje zvysenou pozornost a je radne oznaceno. Kdyby mi tohle udelal „normalni“ ridic, tak mi taky zvedne tlak. Ale vletet na kruhak a jeste to strihat skrz pruhy, to je skoro jako jit tomu naproti.řidičBOB píše:Košer manévr to nebyl ani náhodou!
On ten instruktor taky v sekunde nezvladne vsechno (+ dalsi videa na danem kanale)
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Plzeňská Teplárenská
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
add Profík na červenou: Imo reálně neubrzditelné...
add Autoškola: takhle mi to nedávno nasypal před čumák i běžný řidič OA. Jel jsem po čtyproudu, v druhém pruhu zprava, on se napojoval z kolmý vedlejší a poslal to rovnou do mýho pruhu. Asi pořídím kameru a příště takovýho troubu už naberu. Třeba mi dá pojišťovna víc než dealer Škodovky protiúčtem
add Autoškola: takhle mi to nedávno nasypal před čumák i běžný řidič OA. Jel jsem po čtyproudu, v druhém pruhu zprava, on se napojoval z kolmý vedlejší a poslal to rovnou do mýho pruhu. Asi pořídím kameru a příště takovýho troubu už naberu. Třeba mi dá pojišťovna víc než dealer Škodovky protiúčtem
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))