Onboard videa
Re: Onboard videa
A co pacoš ve výkonu trestu/vazbě?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to by ho vezla vězeňská stráž...
BTW: tady je ten dvojí doprovod vidět také:
https://youtu.be/9HJYjBW2FLQ?t=63
BTW: tady je ten dvojí doprovod vidět také:
https://youtu.be/9HJYjBW2FLQ?t=63
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
U te vyse uvedene nehody musel byt pretlak policejnich slozek, protoze hned za krizovatkou maji OOP. Takze si dovedu predstavit, ze jim jedno auto na miste chybet nemuselo a delal mu ad hoc cestu pres ucpane Koliste k Urazovce ci Detske.
U te prvni to podle smeru odkud a kam jedou tipuji na neco podobneho, sanitka jede s pacientem od nejake udalosti kde zasahovala i PCR a vraci se do Bohunic.
//edit: tady to davaji ve ctyrech, ale bylo i vic
U te prvni to podle smeru odkud a kam jedou tipuji na neco podobneho, sanitka jede s pacientem od nejake udalosti kde zasahovala i PCR a vraci se do Bohunic.
Sledoval jsem nejaky nizozemsky kanal, tech motorek pri zvlastnich prilezitostech meli snad sest a ta sehranost byla obdivuhodna. Zkusim zapatrat v historii…Arkis píše:Už jsem to několikrát viděl v zahraničí, jenže tam se sanitou jezdí 2 motorky a blokovaly křižovatky na stovky metrů dopředu.
//edit: tady to davaji ve ctyrech, ale bylo i vic
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Moc sa s tym nesral...
- GeneHawkins
- Letec
Tvl autoškola, aby ses neposral...
- GeneHawkins
- Letec
Jenže když mu to žák zlomí až do levého pruhu, tak s tím těžko něco udělá.
To ich tam ucia take kokotiny ze to strihnut rovno cez dva pruhy? Ak ano, tak nechcem vediet co bude robit bez instruktora.
Troubit na autoskolu v takovehle situaci muze asi jen cholerik. Sestrihat to do videa a ukazovat, jak clovek co ma za sebou par hodin teorie a odjezdeno v maximu 20+ hodin, to uz bude nejaka porucha osobnosti.
Ono od autoskoly se tak nejak ocekava ze nebude jezdit zcela bez vad, proto ma na strese tu ceduli - bacha jsem skolak, teprv se ucim jak to delat spravne…
A ze jsem tak smely - blinkr pri prejizdeni pruhu byl?
Ono od autoskoly se tak nejak ocekava ze nebude jezdit zcela bez vad, proto ma na strese tu ceduli - bacha jsem skolak, teprv se ucim jak to delat spravne…
A ze jsem tak smely - blinkr pri prejizdeni pruhu byl?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tohle udělat v autoškole, tak mě instruktor z fleku vyfacká a zpátky bych šel pěšky. Snad mu mohl ten instruktor strhnout volant zpátky, ne?!
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3