BMW Divize
Re: BMW Divize
Mám 2, X6 a GC, nakonec jsme do té 5. řady nešli, byl drahej Zas takovej milovník nejsem, abych bezhlavě utrácel, ale tentokrát si tu 5. řadu, ale pořídím, ta nová verze vypadá fakt pěkně. Taková levnější imitace sedmičky
Jinak když jsme u toho, je možnost u x6 udělat aktualizaci té "obrazovky" na novější verzi? U GC(respektive auta od roku 2016?) se menu a i celkové rozhraní zobrazovalo úplně jinak, lépe.
Při výběru GC jsem tam narval snad všechno možný co šlo, doufám, že si cestu ke kupci najde.
Jinak když jsme u toho, je možnost u x6 udělat aktualizaci té "obrazovky" na novější verzi? U GC(respektive auta od roku 2016?) se menu a i celkové rozhraní zobrazovalo úplně jinak, lépe.
Při výběru GC jsem tam narval snad všechno možný co šlo, doufám, že si cestu ke kupci najde.
jenom si poznamenej VINko a pak pečlivě sleduj nabídku AAAček, svojí čtyřku tam určitě uvidíš
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Sem asi retardovanej... ale proboha, co za debila si koupi auto za 1,6 a neudela HAV? Nechapu ty vole...
Očividně člověk, který když auto za 1,6 nabourá, tak si může dovolit koupit nové.
2.9T RWD
má piči a može si to dovolit
mat v piči všecky v jeho okolí
mat v piči všecky v jeho okolí
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
tak zase jestli je to první rána za XXlet jak píše tak už se mu to na pojištění skoro vrátilo
ja spíš nechápu dát 1,6 za auto bez motoru (2.0d), ale potkávám hodně takových
ja spíš nechápu dát 1,6 za auto bez motoru (2.0d), ale potkávám hodně takových
nepočítal jsem s tak velkým "ťukancem"(to asi nikdo), nikdy jsem neměl nehodu a naposled jsem si opravoval auto/zadní světlo, kvůli nacouvání před více než 10lety, člověk si potom řekne, proč si to vůbec dělat
Jinak mi dneska řekli cenu, no, prý okolo 500k, což je dost méně než jsem čekal. Zkusím se poptat ještě jinde, jestli mi nedají více, jinak ho nechám opravit a třeba potom prodat(prý potom dostanu více). V nejhorším si ním vydržím ještě rok, snížím trošku cenu a pošlu dál do bazaru
retron: ono to má jednoduché vysvětlení, zas nejsme takoví znalci(respektive nadšenci) a většinou vybereme to, co nám dealer nabídne jako první, podle ohlasů z okolí, nabízí vždy to nejvíc běžné.
Jinak mi dneska řekli cenu, no, prý okolo 500k, což je dost méně než jsem čekal. Zkusím se poptat ještě jinde, jestli mi nedají více, jinak ho nechám opravit a třeba potom prodat(prý potom dostanu více). V nejhorším si ním vydržím ještě rok, snížím trošku cenu a pošlu dál do bazaru
retron: ono to má jednoduché vysvětlení, zas nejsme takoví znalci(respektive nadšenci) a většinou vybereme to, co nám dealer nabídne jako první, podle ohlasů z okolí, nabízí vždy to nejvíc běžné.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak dealer si do toho započte i provizi pro sebe. Nafoť to pořádně a dej na internetový bazar. Existují firmy, které se na výkup bouraček specializují a platí vcelku dobře.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem potkal hezké M2 - akorát by si ho majitel mohl umejt
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time