Touran ma 5x isofix (pokud mas i 3. radu sedadel). Pripadne 3x isofix v 2. rade sedadel a sedacky se tam dobre vejdou - je to vzadu stejne siroke jako SuperB.x2005 píše:Pokud chceš opravdu vzadu 3x isofix, tak nejmenší auto bude S-Max a dále Sharan/Alhambra.
Nove auto, benzin, 3x dieta, do 35.000€
Re: Sedan, benzin, 3x sedacka, 25000
Re: Nove MPV, benzin, 3x sedacka, do 25.000€
Mel jsem podobny pozadavek, jen navic automat a vahal jsem mezi C4 Garand Picasso a Touranen. Ja vybral Tourana - po sleve to mam za 26k eur velmi dobre vybavene s 1.4tsi a DSG (to co vyzadujes ty bude o mnoho levnejsi). Segra ma 3 maly deti jako ty a jezdi s C4GP a taky spokojenost. CItroen je trochu vetsi, me odradilo dotykove ovladani, pristroje uprostred a spatne reference na motor 1.6thp a ze nebyl k otestovani (takto se nabizi od zari).ninko píše:Tri deti vo veku 5, 3, 0 plus manzelka.
To o tej insignii som cital, ale vcera som bol v opli, kde mi bolo oznamene, ze tri sedacky jedine do zafiry.
Takze sedan s tromi isofixami neexistuje, ak neratam Teslu s. Zadanie sa tympadom zmenilo na nove mpv, benzin, 25t eur, 3 sedacky v druhom rade. Namatkovo ma napada c4 picasso, c-max, touran, zafira. Este nejake navrhy? Resp. od coho ruky prec?
Ten C4 GP ze stredni vybavy dovybavis na plnou naloz a vyjde te to na tech 25-27k eur. Takze C4GP urcite nezatracuj - ale je to jedine v automatu.ninko píše:V c4p sa neda v najvyssej vybave vziat benzin Neverim, ze ostal len touran a budem musiet kupit hranatu krabicu od koncernu. Dajte este nieco co som nenasiel
.
tak uz som mal vybrane bud c4 picasso 1,6thp alebo nova zafira 1,6t 200k, ale dnes doslo k upresneniu od zamestnavatela takze skuste poradit. hladam auto pre 5-clennu rodinu (2x dospely, 3x deti - 6r, 3r, 0r). Auto bude jedno v rodine a vela behania po meste, takze ziaden diesel. Skuste navrhnut nieco ako predtym, ale teraz s limitom do 35k eur . Najlepsie nie mpv/suv/dodavka, ale klasicke osobne auto. aj ked viem, ze asi neexistuje. a prius + a bmw 2 sa mi fakt nepaci.
a aby som mal aspon trochu sportovej radosti z jazdy, ked pojdem sam a aby vedelo samo zaparkovat, lebo aj manzelka s tym bude jazdit. preferujem talianov, ale tam nie je co vybrat, takze ...
a aby som mal aspon trochu sportovej radosti z jazdy, ked pojdem sam a aby vedelo samo zaparkovat, lebo aj manzelka s tym bude jazdit. preferujem talianov, ale tam nie je co vybrat, takze ...
thesis, c3, bravo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nove auto, benzin, 3x dieta, do 35.000€
Na 3 děti vzádu tak akorát nějaké Mondeo/Superb...ve tvém rozpočtu i ve slušné výbavě.
Pokud bych to řešil já, tak jdu do nového Touranu.
Pokud bych to řešil já, tak jdu do nového Touranu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V novom som nejazdil, ale to je fakt ten touran taka pecka? To v com je taky supr. Ak neratam zostatkovu hodnotu po 4och rokoch.
thesis, c3, bravo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zpracování, variabilita, prostornost, ergonomie...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ninko: obávám se, že klasické auto typu sedan / kombi bude mít problém s tím, že mezi 2 sedačky s ISOfixem už nedáš podsedák pro to šestileté dítě. Musíš to zkusit.
Jak píše BOB, pro 3 děti je opravdu nejlepší volbou MPV. Máš tam pro každé dítě svoji sedačku, obrovský kufr (i majitelé Superbů blednou závistí), sedí se výš (bezpečnější pro tvoje děti), auto je kratší než srovnatelný sedan/kombi (lépe se s tím jezdí a parkuje ve městě).
A z těch menších MPV je opravdu Touran asi nejlepší volba.
Jak píše BOB, pro 3 děti je opravdu nejlepší volbou MPV. Máš tam pro každé dítě svoji sedačku, obrovský kufr (i majitelé Superbů blednou závistí), sedí se výš (bezpečnější pro tvoje děti), auto je kratší než srovnatelný sedan/kombi (lépe se s tím jezdí a parkuje ve městě).
A z těch menších MPV je opravdu Touran asi nejlepší volba.
BMW 2 je uvnitr male, ma mensi kufr a nema 3 samostatne sedacky vzadu.
Touran ma skvelou variabilitu, nabizi moderni technologie, siroka nabidka motoru, na muj vkus by mohl mit trochu vetsi kufr.
C4 Grand picasso - variabilita hodne podobna touranu, o neco vetsi kufr, celkove je to auto uvnitr pocitove o neco vetsi, nez Touran. Realne rozdily dramaticke nejsou. V nabidce je ale jen 1 benzinovy motor, pouze s AT. Jak uz jsem psal, na ten 1.6thp clovek najde hodne negativnich informaci. A taky si clovek musi zvyknout na dotykove ovladani vsehom vcetne klimy....
Nicmene pro rodinu 2+3 bych spis vybiral z vetsich aut:
S - max - s 1.5 EB. Sice nema tak dobre zpracovani jak touran, ale ergonomie je dobra a je vetsi (kufr, vnitrni sirka atd.)
Sharan / Galaxy
Touran ma skvelou variabilitu, nabizi moderni technologie, siroka nabidka motoru, na muj vkus by mohl mit trochu vetsi kufr.
C4 Grand picasso - variabilita hodne podobna touranu, o neco vetsi kufr, celkove je to auto uvnitr pocitove o neco vetsi, nez Touran. Realne rozdily dramaticke nejsou. V nabidce je ale jen 1 benzinovy motor, pouze s AT. Jak uz jsem psal, na ten 1.6thp clovek najde hodne negativnich informaci. A taky si clovek musi zvyknout na dotykove ovladani vsehom vcetne klimy....
Nicmene pro rodinu 2+3 bych spis vybiral z vetsich aut:
S - max - s 1.5 EB. Sice nema tak dobre zpracovani jak touran, ale ergonomie je dobra a je vetsi (kufr, vnitrni sirka atd.)
Sharan / Galaxy
Tak nad tym s-maxom som taktiez zacal uvazovat. v uzsom vybere sa vyskytli (grand)picasso, smax, touran a zafira.
picasso - tu mi benzinovy automat vyhovuje a co viem, tak ten 1,6thp je novy. a problemovy bol tie stare do r. 2015. novy by mal byt na tom lepsie.
smax - musim vyskusat, ale co som pocul, tak dobre sa v nom vozi
touran - o tom neviem nic, musim ist skusit a pozriet, ale dizajnovo asi najskaredsie auto
zafira - idem sa dnes previezt, ale nema vzadu tri rovnake miesta, tak neviem.
picasso - tu mi benzinovy automat vyhovuje a co viem, tak ten 1,6thp je novy. a problemovy bol tie stare do r. 2015. novy by mal byt na tom lepsie.
smax - musim vyskusat, ale co som pocul, tak dobre sa v nom vozi
touran - o tom neviem nic, musim ist skusit a pozriet, ale dizajnovo asi najskaredsie auto
zafira - idem sa dnes previezt, ale nema vzadu tri rovnake miesta, tak neviem.
thesis, c3, bravo