Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Mestapo neznale zakona + 4C3 1872 zjednava napravu
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kde přesněji? na Rozvadovský spojce se taky něco děje, už tam maj čáry namalovaný.řidičBOB píše:Btw: na Slánské roste nová úsekovka
Plus mě před cca 2 týdny lehce překvapil novej radar na prvních světlech po sjezdu z Roz. spojky.. směr dolů na motol. - neví někdo jak je to tam dlouho?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano...
Je to tam tam něco kolem měsíce...
Je to tam tam něco kolem měsíce...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
dnes musela byt na 35 mezi Mohelnici a Litomysli nejaka akce, potkal jsem tam celkem 3 merici auta, paradoxne ve vsech pripadech v protismeru. 1x pasat, 1x OIII a treti ani nevim. ctvrte setkani pak bylo na dalnici u Litovle, Pasat v protismeru.
G1S se cinila. mmch, proc mi v Litomysli hlasi dve usekovky, ktere tam realne nejsou?
G1S se cinila. mmch, proc mi v Litomysli hlasi dve usekovky, ktere tam realne nejsou?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Protože kvalitní databáze
Mezi Mělníkem a Dubou (teď si nevzpomenu tu vesnici) to taky hlásí úsekovku asi rok, která tam ovšem není. Ale už před rokem správce dtb tvrdil, že mají ověřené info, že bude brzo. Snažil jsem se jim vysvětlit, že jejich info není správné, ale bylo to marné. Od té doby už nikomu žádné novinky nehlásím a mám duševní klid.
Mezi Mělníkem a Dubou (teď si nevzpomenu tu vesnici) to taky hlásí úsekovku asi rok, která tam ovšem není. Ale už před rokem správce dtb tvrdil, že mají ověřené info, že bude brzo. Snažil jsem se jim vysvětlit, že jejich info není správné, ale bylo to marné. Od té doby už nikomu žádné novinky nehlásím a mám duševní klid.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ono se to s tou datbází brzo vysvětlí...mmira píše:G1S se cinila. mmch, proc mi v Litomysli hlasi dve usekovky, ktere tam realne nejsou?