Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Ale zase mám kamaráda, co danou školu prošel jenom díky tomu, že přivedl své vyučující do okruhu správných známých. Mezi pár Františků a ty náročnější i mezi Tomáše...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak ..... kromě zdraví mám poruchu i na svém Sonimu XP3..... přestal ukazovat číslo, které mi volá..... asi halt stáří, no...... takže bude nové železo - opět a jak jinak než že outdoorově odolné, už je na cestě ke mně.... a porušil sem některá svá pevná rozhodnutí, která sem tu ventiloval..... RugGear RG500.... halt aji konzerva powderproch musí občas hýbnout prdelí směrem k pokroku (nebo rozkroku? .... čti dotykový displej a androit)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mam trochu obavy, ze tohle ti zkusenost s dotykacema jen znechuti. Hardwarove je to dno, softwarove taky, navic 4 roky stary software bez podpory, deravy jak cednik... Asi ma nejaky duvod, ze chces takovej odolnej telefon, ale nestacilo by nejaky spesl pouzdro? Jestli po telefonu potrebujes jezdit bagrem nebo rozbijet dvere, tak to asi stacit nebude, ale pokud staci nejaka beznejsi odolnost jako pad z vysky na zem, vodeodolnost do nekolika metru, tak bys mohl mit za stejne penize daleko uzivatelsky privetivejsi stroj.
naopak, pro moje účely vidím Tebou uváděné nevýhody spíš jako výhody, já totiž mobil mám na
a) telefonování
b) smskování
c) budík
a nově ho budu mít i jako příruční foťák
toť vsjo, žádné surfování, žádné aplikace, žádné hraní her a podobně....
prostě i "chytrý" mobil chcu používat pouze jako "blbý".... takže tak
a) telefonování
b) smskování
c) budík
a nově ho budu mít i jako příruční foťák
toť vsjo, žádné surfování, žádné aplikace, žádné hraní her a podobně....
prostě i "chytrý" mobil chcu používat pouze jako "blbý".... takže tak
Co ti naordinovali za soft v te Ostrave? Za chvili prijde kamera do auta a prihlaseni na fejsbuk co? Ne, delam si srandu, hlavne zdravi
Mirek
sw poháňaný parou a transmisí ...
dík
dík
tak jestli to máš skutečně jen jako telefon a budík, tak by to mohlo i fungovat
nebude. neda se s tim pracovat v rukavicich
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To školení řidičů pro odpočet bodů je ještě větší píčovina než se povídá. Ale aspoň bagety nám dali dobrý
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))