Benzinové SUV do 700 tis. (nové)
Re: Benzinové SUV do 700 tis. (nové)
Budu to psát už po několikáté, ale v běžném provozu včetně zasněžených cest ke sjezdovkám je i pohon v CR-V dostatečný.
2.9T RWD
Souhlas, osobně odzkoušeno tento týden ve středu a ve čtvrtek
Já to beru zejména z pohledu délky kabiny pro cestující mezi podběhy. Objem kufru lze samozřejmě zvyšovat/snižovat umístěním plata, pneu a koncového tlumiče výfuku a zadním převisem.DoubleSix píše:Mazda není nejprostornější.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Bohužel, není to tak.
Schválně jsem si zkoušel sedat sám za sebe a v CRV mám více místa pro kolena, v Mazdě méně.
Totéž pak s dětmi, kde se jim lépe sedělo, kde měli více místa. A jednoznačně vyhrála Honda. Proto jsem také koupil Hondu a ne Mazdu.
Schválně jsem si zkoušel sedat sám za sebe a v CRV mám více místa pro kolena, v Mazdě méně.
Totéž pak s dětmi, kde se jim lépe sedělo, kde měli více místa. A jednoznačně vyhrála Honda. Proto jsem také koupil Hondu a ne Mazdu.
V CRV je IMO víc prostoru vzadu díky tomu, že tam není tunel a celkově je ta karoska níž posazená, ale levou nohu si tam jako řidič rovně (až nad odkládací plochu) nenatáhnu, protože tam už zavazí podběh. No CX-5 je už taky stará vrána, uvidíme, jak na tom bude nová, diesel by měl dostat močku, takže by jej nemuseli tak škrtit.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Protože tady padla zmínka o SUbaru, dovolím si poradit, aby sis šel sednout a svézt se s novým Outbackem. Jde o 2,5 s CVT. Jako půl roční předváděčka se na jaře sežene za tvůj limit (budou kolem března). POkud žena nepotřebuje zdolávat hodně náročný terén hodící se spíše již pro off-roday, pak Outback s přehledem zvládne to samé, co Forester. Ovšem jako auto leží o třídu výše v hierarchii typů značky Subaru. Je ze všech zde uvedených aut jednak největší a jak tu někdo správně napsal, není Hladex jako Haldex. Hce to opravdu sednout a jet se svézt a nebát se toho. Nakonec, YT je plný videí, co CVT od SUbaru dokáže zvládnout.jakse píše:Zdravím,
své ženě, která má roční nájezd do 10 tis. km, chci pořídit SUV pravděpodobně s atmosférickým motorem (jistota), automat (pohodlí) a 4x4 (jezdí na hory). Nejvíce mě zaujal Tuscon, Kuga a CRV, jsem však otevřený i jiným alternativám. Předem děkuji za radu.
Kuga je prcek, CRV je sice hezký a dobře postavený auto, leč se hodí tak na silnice, Hyudai propad ceny a kvalita provedení okulhává.