BMW 3 F30
Re: BMW 3 F30
Docela by mě zajímalo, jak dopadl Theodoros a jeho úpravy... Doufám, že se mámy aspoň zeptal, než jí to začal "tunit"
Zapomen na BMW, kup si Giulii QV. Zaruka prekvapeni kazdy dendrugster píše:340i, manual, zadohrab...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Zaruka dostatku emoci kazdy den? Ja uz chci klid . Staci mi jen trochu zabavy, abych nechcipl za volantem nudou
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Vis, ze se to tezko davkuje - emoce bud jsou a nebo nejsou, mira uz je v rukou bozich V Giulii je jich fura a buh rika "pridat" Nebo snad znas nejake jine auto, ktere Ti ve 300 km/h na roztocenou sestku rekne: "Shift" stejne jako na vsechny kvalty? Nebo co tak od 250 km/h vys pousti varovani na objekt ve slepem uhlu i u svodidel a Ty tak musis vyhlizet ve zpetnem letadla a vrtulniky? Jestli chces opustit nudu stredniho veku, je cas zamavat BMW a skocit do Alfy...
Skanz3n
Skanz3n
Na pocest prichodu velkeho Mr. D jsem se rozhodl dat jednu "dobrou" raduStepan píše:Kdopak se nám to vrátil
Skanz3n
Skanz3n
a když už vás tu mám, tak bychom se mohli pobavit o tom, co vám vyřídil Mr. mm
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pjanda: otázkou je, jestli tvá rada k něčemu bude... Snad se na jaře, na CzechRingu, dozvíme výsledek...když pánbůch dá a CR nebude opět under reconstruction
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A co tvá M3, kterou jsi pamatuji z CzechRingu?drugster píše:Zaruka dostatku emoci kazdy den? Ja uz chci klid . Staci mi jen trochu zabavy, abych nechcipl za volantem nudou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jejej, tu jsem nevidel uz 4,5 roku Krasny to bylo auto, krasny
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?