Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Jaky jsou ty PS4? No novou sezonu potrebuju novy predni gumy a je to jeden z kandidatu. Pak jeste uvazuju nad Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3.
pokud srovnám s dunlop sportmaxx nebo jak se to jmenovalo, tak jsou lepší. lepší přilnavost, taky menší výdrž, ale zdá se mi, že se v extrémech trochu žvýká bočnice i když nevypadá, že by byla nějak moc měkká.
Pravda vyděsí
to bude trochu dano profilem. ono se to bude chovat jinak pri 235/35 r19 a 225/45 R18
honziss: zkus mrknout na CSC 6, ve tvem rozmeru se delaji na rozdil od meho. co jsem o te gume kde cetl, tak ma byt stejna jako pilot supersport na suchu a lepsi na vode. cenove je jako PS4
honziss: zkus mrknout na CSC 6, ve tvem rozmeru se delaji na rozdil od meho. co jsem o te gume kde cetl, tak ma byt stejna jako pilot supersport na suchu a lepsi na vode. cenove je jako PS4
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Řešil jsem to skoro u každých gum. Nafoukano na minimum a sjeto uprostřed vice. Přisuzuji to častým jízdám po dálnici.
2.9T RWD
CSC 6 se chovají výborně, ale strašně rychle se sjíždí. I PSS a PS4 proti nim vydrží o desítky procent více.
já po té dálnici úplně moc nenajezdímHondaMan píše:Řešil jsem to skoro u každých gum. Nafoukano na minimum a sjeto uprostřed vice. Přisuzuji to častým jízdám po dálnici.
Pravda vyděsí
spectral: zkusils na vlastni pozadi?
Autoforum.cz
mmira: Ano, ale na různých autech (CSC 6 na kamarádově Meganu RS 265). Vím, jak s tím jezdí kamarád, vím, jak jezdím já se svým (u mě to mají gumy o dost horší, on jezdí většinou na slušňáka), a přesto jsem na PSS najel o třetinu víc než on na Conti. Přímo brečel, že ty gumy mizí před očima snad i tehdy, když to auto stojí
Jinak se na tom jezdilo výborně. O slabé životnosti CSC6 se ale píše dost i na netu, minimálně 2x už jsem to někde četl a kamarádova zkušenost to potvrzuje.
Jinak se na tom jezdilo výborně. O slabé životnosti CSC6 se ale píše dost i na netu, minimálně 2x už jsem to někde četl a kamarádova zkušenost to potvrzuje.
aha. zajimave, ja si nevsiml. chtel jsem je, ale nakonec nebyly v rozmeru, tak jsem vzal osvedcene PSS. krapet lituju, ze jsem nepockal na PS4S, jeste bych to zvladl na starych
Autoforum.cz
Já bych chtěl, aby se PS4S dělaly v mém rozměru. Zatím vůbec nevím, co bude na jaře v rozměru 245/35 R18 k dispozici. Do teď jsem měl PSS, ty nevím, jestli v tomhle rozměru nepřestali dělat, nevím, jestli budou PS4, a bohužel tuším, že PS4S nebudou v tomhle rozměru určitě (stejně jako CSC6 je plánují dělat od 19" výše).