WAZE
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
Faaaaaaaack, to si musim zohnat!!!!
PS: Zabudol som pochvalit waze za moju poslednu cestu z BA do Litomeric...2x ma stiahol z D1 a 2x som sa z bocnej cesty pozeral na stojacu kolonu na D1
PS: Zabudol som pochvalit waze za moju poslednu cestu z BA do Litomeric...2x ma stiahol z D1 a 2x som sa z bocnej cesty pozeral na stojacu kolonu na D1
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Teď mě waze navedl to strašné kolony. Přejel jsem sjezd a za kilák už jsem stál. 45 minut celkem. 2 kamiony v sobě a osobák ve svodidlech, o kus dál osobák trefený na zadek a o notný kus dál osobák v mezi. A samozřejmě české zipování. Hrůza!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mne Waze naopak pěkně vodilo po ucpané Pze Ne, že bych ty trasy neznal, ale občas je dobré, si to nechat potvrdit nebo vyvrátit
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Není to všemocný nástroj, z velké části stále závisí na ochotě ostatních tu aplikaci používat a využívat. Já se spíš setkávám s tím, že každý hned hlásí nehybnou kolonu, přitom to jede a je rychlejší jet tudy, než to objíždět.Stepan píše:Teď mě waze navedl to strašné kolony. Přejel jsem sjezd a za kilák už jsem stál. 45 minut celkem. 2 kamiony v sobě a osobák ve svodidlech, o kus dál osobák trefený na zadek a o notný kus dál osobák v mezi. A samozřejmě české zipování. Hrůza!
O hlášení výmolů po Praze ani nemluvím, tam vím o každém kolikrát ještě před tím, než tam nějaký vůbec je