F1
Re: F1 2011
Každý holt věří jen tomu, čemu věřit chce
Nechápu? Nemám věřit Šumákovi?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Co na tom nechápeš? Věříš, čemu chceš a nevěříš, čemu nechceš, z toho pramení celý tvůj závěr. Nebo snad máš jiné informace? Takže sis prostě řekl, že Schumacher lže a nemá na to, takže s autem pro něj dojel hůř než Rosberg. Šéf týmu ale říká, že mu odešel KERS. Ty tomu nevěříš a udělal sis vlastní závěr. To vážně musím vysvětlovat?Mr.Semtex píše:Nechápu? Nemám věřit Šumákovi?
No já v první řadě nevěřím tomu, že KERS sám o sobě dělá nějaký zásadní rozdíl, resp. takový rozdíl, který by posunul Schumachera do Q1..
no kdyz uz tam tu vahu vezes a muzes tech par koni vyuzit, tak jsou dost zasadni. Si vem, ze 10 litru paliva ti udela 3-4 desetiny na kolo. to se cece nezda, ale u te formule se nehraje na pul hodiny...Mr.Semtex píše:No já v první řadě nevěřím tomu, že KERS sám o sobě dělá nějaký zásadní rozdíl, resp. takový rozdíl, který by posunul Schumachera do Q1..
Tak jinak, na RTL to počítali a ani fungující KERS by mu nepomohl. Ty první pokusy mu prostě nevyšly a v tom posledním už na to zase nestačily pneumatiky..
pocitani je jedna vec a realita vec druha. Oni zapocitali jen proste zrychleni pri vyuziti kerse, ale urcite by celkove to kolo projel jinak a vysledny cas mohl byt jiny.
Mohl, ale nebyl, co naděláš.. Zítra je taky den..
no mi je to hlavne jedno, opet se ukazalo, ze s "vozem na miru" je proste marny.