BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od Snowman000 »

Sorry, ale ne ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Jdi do toho :) Sice 740i by byla mnohem lepší volba, ale když trváš na tom manuálu :D To neseženeš..

Jeden klubák od nás ze 7er jezdí s e32 drifty, je to teda strašnej ghettowagen, ale užívá si to :D

http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f ... 0&start=90

Pokud má EDC, tak se s tím dá jet i trochu ostřejc, ale většina lidí co si do sedmy koupí manuál toho později litují a shánějí automat..což teda u tebe pravděpodobně nehrozí, ale napsat jsem to musel :D
mesyas
Autoškolák

Příspěvek od mesyas »

prosím vás, dá se v těch nových bmw vypnout to "pípání" při nezapnutí pásů? Je to docela otravné. Děkuji za odpověď.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

není lepší si ten pás zapnout?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mesyas
Autoškolák

Příspěvek od mesyas »

já si pás zapínám vždy, ale třeba mi to pípání dost vadí při couvání do garáže(musím přes 2 dveře a trochu pojet, přijde mi ujeté se několikrát zapínat/odepínat). Občas mi po boku sedí někdo, komu vadí pásek(ano, vím, je to nezodpovědné).
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Asi nejvíc easy varianta je, sehnat si někde z vrakáče jenom tu koncové "téčko" a vždy to tam zacvaknout. I spolujezdci - pás se bude tvářit jako zaplej, čidlo v sedačce to odklepne a při případném nárazu udělá airbag stejnou scénku jako ve filmu Pulp Fiction :D
https://youtu.be/LBBni_-tMNs?t=54
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mesyas píše:prosím vás, dá se v těch nových bmw vypnout to "pípání" při nezapnutí pásů? Je to docela otravné. Děkuji za odpověď.
v e91 i e89 funguje ocelová spona myslím z pásu oftáky nebo z čeho.... a potom už nepípá.... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Záleží o jaké auto se jedná..většinou jde přes diag vypnout všechno..
mesyas
Autoškolák

Příspěvek od mesyas »

no, čekal jsem, že bude možnost vypnutí :D tak bohužel lidi co budou sedět vedle mě si ten pásek zapnou(dík za tip, ale to železo asi nikde neseženu), řešili jsme to tím, že jsme pásek zapli a "zasedli to, ale to je takové nepraktické :D Ještě dotaz. Dá se vypnout start stop? Myslím jako trvale, že ho nebudu muset vypínat pokaždé nastartování.

P.S jedná se o model f36
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

nakódovat, vypnout, zapnout se dá miliarda věcí. Start stop a pásy taky. Jestli chceš, můžeš to udělat doma. Nejjednoduší pro tebe asi bude Carly for BMW - tady najdeš info: http://www.mycarly.com/product/bmw-app/. Přes mobil a BT adaptér to funguje.

Jinak klasicky buď někoho najdeš, kdo to dělá; ČR scénu neznám, třeba to někdo dělá zadara nebo za pár šušňů, v zahraničí to je běžný. Nebo si koupíš enet cable, stáhneš e-sys, zapneš ntb a naučíš se to sám.

Čtvrtá možnost je někdo hodnej a známej u dealera.
Odpovědět