BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Vrooom »

Spectral píše:Aha, tak to asi mění situaci. O možnostech zobrazování tlaku ovšem já nic nevím.
Jde to vycist pres ODB v diagnostice. Takze by to slo zobrazovat treba na mobilu, ale napr teplotu oleje jsem nikde nenasel.

Zajimavy, ze se mu nepozdavaji brzdy, to bych cekal u M na urovni. Zda se ze upgrade podvozku neni od veci ;-) ...
Rek bych, ze docela dobra recenze, redaktor vi o cem mluvi, narozdil treba od a*to.cz ...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Co říká o podvozku a brzdách?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ze brzdy nejsou dostatecne odolny na okruhovy jezdeni a pokud by nekdo chtel to auto na trackdaye, doporucuje lepsi kotouce a desky. Podovozek se mu zda mekci pro okruh a vic se naklani, ale celkove je hodne spokojeny. Pak to porovnava s kajmanem, ktery ma lepsi sasi (s tim snese srovnani leda tak ferrari? ...), ale horsi motor.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

To jsou teda v bmw pekni kikoti ...
http://youtu.be/aWxdaEJMTwU?t=1285
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak sa mi naskytla moznost kupit fakt zachovalu tmavomodru E32 730i R6 s manualom, ist do toho :-? :D
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Myslím, ze jestli je cajk cena, tak dolu uz to nepůjde a případně ju predas za stejnou nebo vyšší cenu. Jen z počátku střízlivě odhadnout servis a vyměnit jen to skutečně nutné, ať hned nezdvojnásobíš cenu. :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ja bych do toho nesel, nedava mi smysl kupovat stary sedan. Pochopim kdyz si nekdo koupi treba stary sportak, cabrio nebo hot hatch.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Cenu sme sa zatial este nebavili (kamos to dostal ako urcitu splatku dlhu), musi sa to dat najprv pozriet co to bude chciet a este som ho ani nevidel nazivo, ale na velke sedany s manualom mam urcitu uchylku :P
A strasne som zvedavy jak to jazdi, ci to bude posobit veteranovo, alebo ingot na kolesach :)

A ano radsej bych keby to bola E24 abo E31, minimalne z pohladu potencialneho zhodnotenia, ale ako pekna spomienka na doby zralocie mi nepride ani E32 uplne odveci, hlavne uz sa zbavuje takej tej vekslackej image.

Obrázek
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Měl jsem přesně tu samou,pokud se to líbí ,proč ne,furt to bude pěkné staré auto pro radot.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Takze vekslak. :D
Odpovědět