S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
baterka dostane před začátkem př. sezony seanci na C-teku
jo, 3,5baru proto, aby byla kola po zimním stání co nejmíň "hranatá"
jo, 3,5baru proto, aby byla kola po zimním stání co nejmíň "hranatá"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a nádrž plná až po hrdlo proto, aby benzín měl co nejmenší plochu hladiny, čili minimalizace oxidace (jak benzínu, tak vnitřního povrchu nádrže)
Tak už spí.... bez servisu, pouze nádrž dolitá až po hrdlo.... sem to odkládal, až sem to prošvih... venku je a má být hnusně a já za tři dny mizím do špitálu... takže wolej a filtry až na jaře .... dobrou noc...
U nás venku 6°C - chcanec, ale bez sněhu - vidím to ještě na malý odklad před zimou.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Takže si PP v Pindici dojel pro kanystr plný BA100 a dolíval nádrž ručně co to jde?
Tak za mě letošní sezóna bez střechy nad hlavou oficiálně ukončena. Chtěl jsem si dát ráno poslední vyjížďku na Ještěd, když mi ale 450 výškových metrů pod vrcholem začaly hrabat zadní kola na trojku v 70kmh, tak jsem to otočil a radši to v jednom kuse uklidil do garáže . Ale bylo to krásných 7.3kkm - cca 850L benzinu a komplet jedna sada gum (Ježíšek doufám dotlačí nový ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem v Berouně potkal dvě MX-5 se staženou střechou...jedna měl RZ xTx xxxx. No, opravdu srdcaři...bo teplo úplně nebylo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To byl znak optimalni teploty asfaltu ^^jarka píše: ... "začaly hrabat zadní kola na trojku v 70kmh" ...
Jako tohle byl už led, na který moje sjetý zadní (a bohužel ani přední) prostě nestačily. Hrabaly už na 1/2 plynu když jsem jel rovně, to fakt nešlo . Ssamo jsem jel taky bez střechy...