Nove auto, benzin, 3x dieta, do 35.000€

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
ninko
Autoškolák

Nove auto, benzin, 3x dieta, do 35.000€

Příspěvek od ninko »

Ahojte chalani,

hladam momentalne dalsie auto s nasledujucimi poziadavkami a neviem nic najst. Ma to byt bezninovy sedan s moznostou umiestnenia 3 sedaciek s isofixom do zanej rady. Existuje nieco take? Zatial som nic nenasiel. Akurat nejake MPVcka a SUVcka.

Auto bude plnit ulohu prveho auta v rodine s najazdom 20tis. km za rok. Prevadzka denne kratke trasy po meste a k tomu obcas dialnica, pomer 70:30 mesto:dialnica. Auto sa kupuje nove s cenou do 25000eur +- nejake 2 tisicky. Vybava taka dnes normalna: autoklima, elektrika, tempomat, obstojny infotainment a kufor aspon na jeden kocik.

Vdaka.
Naposledy upravil(a) ninko dne čtv 08 pro 22:46, celkem upraveno 2 x.
thesis, c3, bravo
martinecko
Pan Řidič

Re: Sedan, benzin, 3x sedacka, 25000

Příspěvek od martinecko »

Chlopaku, mondeo kombi je posledne co si spominam, ze vedelo 3x isofix vedla seba. To je dost specificka poziadavka a pri dnesnych ultra bezpecnych sedackach na to potrebujes minimalne Multivan alebo V. Sedan podla mna zabudni.
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Nevím zda to byla tady, ale spíše na Alfistech kdosi s AR159 psal, že si nechal z Anglie poslat trojsedačku v kuse, ale stála tak cca 800 liber. Tak co jít touhle cestou? :-?
ninko
Autoškolák

Příspěvek od ninko »

Hmm, zaujimave, nasiel som Multimac, ale dat 2tisicky za nieco, co uz mam sa mi nevidi. To radsej nejake mpv. Co som pozeral napriklad c4 picasso. Ale tam sa napr. neda v najvyssej vybave benzin. Povodny plan bol Giulia, ale tam dozadu tri sedacky nedam. A dve sedacky vzadu a medzi nimi dospely nie je pohodlne ani v thesise.
V podstate hkadam auto, kde dam bez problemov tri deti a bude sa v tom pohodlne a niekedy aj sportovo jazdit.
thesis, c3, bravo
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak na to rovnou zapomeň...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Mě napadl S-max, ale ten na 25tEUR ani nezačíná.
2.9T RWD
ninko
Autoškolák

Příspěvek od ninko »

Hladam okrem mpv a suv.

A myslel som si, ze na to mozem zabudnut. Len som to chcel pocut aj od vas.
thesis, c3, bravo
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Napadl mně lehce jetý Chrysler 300, ale je jen o 50mm širší než Thesis a není tedy tak široký, jak bych od full-size "ameriky" čekal. Jsem zdrcen a svět se mi zhroutil. :D
ninko
Autoškolák

Příspěvek od ninko »

Jedna zo zakladnych podmienok je nove auto... A ameriky sa u nas uz nepredavaju.
thesis, c3, bravo
Noldo
Řidič začátečník

Příspěvek od Noldo »

Záleží od toho o aké sedačky ide, či plnohodnotné, alebo len podsedáky. Na tvojom mieste by som si zobral sedačky a skúšal:
Passat, mondeo, passat. Možno za túto cenu nájdeš nejaké holé predvádzačky.
Dalšia možnosť je MPV, tam by to nemusel byť problém. Ak to má byť jazdne zaujímavé, tak C-max z 2004 je dosť šoférske auto, ale bojím sa, že nový už tak dobrý nebude. Touran bude jazdiť podobne ako zvyšok koncernu a francúzi na tom budú asi ešte horšie. Pozor ani do každého mpv nedáš 3 sedačky vedla seba.
Ešte ma napadol Fiat Freemont, to vyzerá ako velké auto, ale nič o nom neviem a navyše je od sedanu veľmi vzdialený :D
Odpovědět