VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od M.Z. »

Zdeny má neustálý problém s lepiči, já nic takového nazaznamenávám, ani když jedu pomalu. Jestli to už nebude taková lehčí paranoia.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Hlavně na lepiče lze použít stejně demagogickou argumentaci, kterou on používá na mlhovky. Zákon přesně nedefinuje, co je bezpečná vzdálenost, takže to, co je pro něj lepení se na prdel, je pro druhého ještě pořád bezpečná vzdálenost...analogicky k jeho snížené viditelnosti.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

Dnes D1 na Brno, na Vysočině z dálky viditelná mlha. Už asi 300 m před tím mrakem postupně auta předemnou začínaly rozsvěcovat mlhovky, pár sekund na to už jásaly radostí i přední mlhovky na autech za mnou. Když už jsme do té mlhy vjeli, tak jsem nazaregistroval jakékoliv výrazné snížení viditelnosti, jen nebylo vidět X kilometrů do dálky, to uznávám...

Přo všechny ty sajrajty s mlhovkama - doufám, že si vás lovec přepínačů najde - viz: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... ka#p128829
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

janjan píše:Přo všechny ty sajrajty s mlhovkama - doufám, že si vás lovec přepínačů najde - viz: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... ka#p128829
Lovec přepínačů =))

Takhle nějak si ho představuju:
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
rutak11
Pan Řidič

Příspěvek od rutak11 »

Řidiči skříňového Iveca 4E2 1044 včera v Táboře: Ty kreténe, nasrat se vedle mne tak, že do auta lezu přes kufr a vycouvávám asi pět minut, protože jsi mi nechal na každý straně jestli 10cm místa a v tý tmě fakt nevidim, to se ti teda povedlo!
Vím že bydlíš někde poblíž, ale příště to tam postavim přes obě místa a můžeš mi akorát tak políbit....

PS: Jde o místo na fotce, pozemek v soukromém vlastnictví, nicméně majitel aktuálně sedí za nějaké podvody. Normálně tam parkujou auta, povětšinou osobáky, kdo dřív přijde.... Dva se tam normálně vedle sebe vejdou, ale když se tam nasere se skříňovým Ivecem, tak mi fakt nechá max 10cm na každé straně...(já VW Passat)
Obrázek
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Re parkování
Při stěhování se do nového bytu jsem zaparkoval na chodníku před vchodem. Je tam takový plácek, reálně to auto nikdo nemusí obejít, ať už přichází za jakékoliv strany. Ráno byla za stěračem A4 papír s vytištěným textem: Tady parkovat nechceš.
Večer jsem to říkal spolubydlícmu, který parkoval u druhého vchodu na podobném místě, jako zmiňuješ ty. Ale ten plac je větší, stávají tam dvě auta, při troše vůle by se vešla i 3. A spolubydla říkal, že ho včera chytil soused a že jestli ho ještě jednou uvidí parkovat napříč a nebude moc pohodlně otevřít dveře, tak mu propíchá všechny gumy.
O týden později jsem stál opět na chodníčku, podélně společně s dalšími dvěma auty. Ráno jdu k autu, z baráku na mě vylítne bába s koštětem a že je to pozemek školy a příště mi to nechá odtáhnout.

Problémy, samé problémy :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Závist, výhrůžky, udavačství aneb léty prověřená, tradiční forma jednání se sousedy made in Check rublepic.
Nové auto = závist².
Nové auto + mládí = závist³.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@brus: tys ňa nepoznál? :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Co to za balantu v pandě na mě troubí? Zdraví mě.. hm mávnu taky.. jo aha, to byl PP! (podle nalepky na kufru) Nazdáár :)

PP ma na kazdem aute vzadu nalepku "PP" :-D
Pravda vyděsí
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

PojeďPyčo? :ymdevil:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět