Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Nazdar Picku...jak to zítra vidíš na hokej? Myslíš, že máte ještě šanci?
2.016V 99kW
letos bude moravske finale a to je fajn
Taky si myslím...jestli bude Třinec vs. Vítkovice, tak to bude hodně zajímavé a o atmosféru nebude nouze.
2.016V 99kW
zejtra vyhrajemeSlawall píše:Nazdar Picku...jak to zítra vidíš na hokej? Myslíš, že máte ještě šanci?
Niko nadžanel ko kerdža
nenech se vysmát ...... aby ve finále hrály dva nejlepší polský kluby v český extralize se nesmí státgoes píše:letos bude moravske finale a to je fajn
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Hokejisti jsou snad nějaká menšina?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
nesmi-musi to je jedno, dulezite je, jaka bude realita akorat uprimne v tomto pripade finale budu mit znacny problem fandit, protoze mam rad oba tymy stejne.Pickuper píše:nenech se vysmát ...... aby ve finále hrály dva nejlepší polský kluby v český extralize se nesmí státgoes píše:letos bude moravske finale a to je fajn
...omluvám se nechal jsem se unést ....ihned požádám moderátora, aby zasáhl a odstranil OT
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak možná menšina jsou, co já vím... Moucha mi jednoho dohazoval, ale zatím z toho nic nebylo.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -romy.html
zajímavá myšlenka....Muži považovali postup polovojenské Maďarské gardy vůči Romům za málo razantní a rozhodli se, že získají zbraně a začnou konat. Vojenskou důkladnost jim vštěpoval veterán mise NATO v Kosovu István Csontos, který byl známý svými rasistickými názory a z armády byl propuštěný na návrh psychologa.Obžalovaní chtěli svými činy vyprovokovat Romy k násilí. Slibovali si od toho vypuknutí občanské války s konečným řešením, kterým měla být deportace Romů z Maďarska.
Niko nadžanel ko kerdža