Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
Moje aktivita, uložení peněz do aut, aspoň budu mít něco, co poroste na ceně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Spis bych cekal prikoupeni miaty , to Rko je pekny.
m: palec nahoru tedy. nastesti to mas kde skladovat .
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
R-ko byla asi nejlepší seriovka vyrobená za komančů. Gratuluju, ať dělá radost Btw koukal jsem pro zajímavost na ráj veteránů a ceny mi tam vyrazily dech. Otázka je, za kolik se to opravdu realizuje? Pokud se to nasazuje jako na orientálním bazaru? Třeba starší báwa tam jsou za hodně víc než u sousedů. Že by vyšší kupní síla u nás?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
heh...a taťka Samohýl, v modrém plášti v Mototechně, za něj bral 5000,- Kčs úplatek - a k dodání bylo ihned
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
neska zase o kus (nějakých 500 délkových / 50 výškových m) dál...pavproch píše:sa musim pochváliť, teda spíš tělo musím pochváliť.... sic funím jak lokomobila, po 14 dnech doma už dojdu pod kopec a zpět (dohromady 5km a cca 150 m pozitivního převýšení....) a přidávám každý den kúsek.... za dva tři dny bych se moh došlapať (mno, spíš sa doplaziť) až nahoru na kopec (4km, pozitivních asi 300m)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Je to rebel!
Jen tak dále
Neska zasek o kus dál/výš.... esli do zítřka nenasype půlmetr (jako že před chvílí tu začalo sypať jaxfiň), tak to zítra už dám až nahoru....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.