Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
oxik
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od oxik »

číslo chtějí, ale vyplnit není třeba
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Vrooom píše:francis: tady u nas na vesnici. Ne na nasem "spolecnem" parkovacim dvorku :-)

MZ proti tomuto ne ...

Jsem zvedavy na kolik to vyjde. Nejlepsi by bylo nekde sehnat ten blatnik, (na z4 to neni soucast karoserie).
Měnit blatník je blbost.Nech to vyklepnout a nalakovat,můj odhad 10tis.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

oxik: U telefonního čísla mají hvězdičku jako povinné políčko.

pavproch: Když jsi klient, chápu, že mají tvoje telefony. Ale pokud se jen zajímám o výši pojistky u nich na základě reklamy, která mi vyskakuje na netu, tak nevím k čemu telefon. Už mám apriori obavy z různých lámačů (banky, mobilní operátoři, distributoři elektriky).

Zastavím se u nich osobně, dnes půjdu kolem. Uvidím, zda přetlačí s nabídkou ČP u pandičky, která jezdí málo.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Ano mají, ale pustí tě to dal i bez něj
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ani při osobním jednání nedá Allianz nabídku bez telefonního čísla. Chápu techničák, chápu i rodné číslo kvůli bonusům, ale proč telefon, aniž bych ještě byl klientem? Ale dá se to obejít nadiktováním vymyšleného čísla, to asi i na netu, pak to pustí dál. Ale budiž, nabídku jsem si vyžádal osobně a žádný zázrak. Prostě cena stejná jako mám teď u ČP. Posléze mi to potvrdil i známý makléř dělající různé pojišťovny, spíš je to velký humbuk. Tím neříkám, že Allianz je špatná oproti jiným, ale prostě nevybočuje z lajny zavedených pojišťoven, nejedná se o žádný cenový zázrak.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jasně, že ne. Proč by to ta pojišťovna dělala...?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

No oni to inzerují jako revoluci v pojištění :D Asi jsem stará škola, ale přijde mi to minimálně přidrzlé :(
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No jo :D Slibem nezarmoutíš a slibem v reklamě už vůbec ne.
Strategií kampaně je, dotáhnout kafku, hodit jí nějakou nabídku a tahat a tahat, dokud neodejde s podepsanou smlouvou. By ses divil, v kolika případech se to povede.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Proto chtějí ten telefon. Pojišťovák mi říkal, že chtějí číslo, aby mi mohli zavolat, jak jsem se rozhodl a ušetřili mi práci a starosti s telefonováním :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jen pro info. nevim, jak allianz hlida ten najezd, ale ja na jare ve slabe chvilce podlehl a u uniqy podepsal pojisteni s montazi big brother GPS sledovaci krabice. limit jsem si nastavil na 16t km rocne, dostal za to 15% slevu. nedavno prisel dopis s tim, ze podle udaju z krabice jsem za 9 mesicu najel 1650 km a ze mi davaji slevu 25%.

pokud by nekdo zajimalo, jak moc velky BB to je, tak na rozdil od UK, odkud to prislo, se ve sledovacim systemu neobjevuji data o rychlostech. jen ujete km. takze polohu to sleduje, nic vic, nic mene. mmch, pri jedne prilezitosti slo auto do garaze a pres mesic tam zustalo. uz po tydnu se shaneli, co je s autem, ze se nehlasi :D.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět