Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
číslo chtějí, ale vyplnit není třeba
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Měnit blatník je blbost.Nech to vyklepnout a nalakovat,můj odhad 10tis.Vrooom píše:francis: tady u nas na vesnici. Ne na nasem "spolecnem" parkovacim dvorku
MZ proti tomuto ne ...
Jsem zvedavy na kolik to vyjde. Nejlepsi by bylo nekde sehnat ten blatnik, (na z4 to neni soucast karoserie).
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
oxik: U telefonního čísla mají hvězdičku jako povinné políčko.
pavproch: Když jsi klient, chápu, že mají tvoje telefony. Ale pokud se jen zajímám o výši pojistky u nich na základě reklamy, která mi vyskakuje na netu, tak nevím k čemu telefon. Už mám apriori obavy z různých lámačů (banky, mobilní operátoři, distributoři elektriky).
Zastavím se u nich osobně, dnes půjdu kolem. Uvidím, zda přetlačí s nabídkou ČP u pandičky, která jezdí málo.
pavproch: Když jsi klient, chápu, že mají tvoje telefony. Ale pokud se jen zajímám o výši pojistky u nich na základě reklamy, která mi vyskakuje na netu, tak nevím k čemu telefon. Už mám apriori obavy z různých lámačů (banky, mobilní operátoři, distributoři elektriky).
Zastavím se u nich osobně, dnes půjdu kolem. Uvidím, zda přetlačí s nabídkou ČP u pandičky, která jezdí málo.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ano mají, ale pustí tě to dal i bez něj
Ani při osobním jednání nedá Allianz nabídku bez telefonního čísla. Chápu techničák, chápu i rodné číslo kvůli bonusům, ale proč telefon, aniž bych ještě byl klientem? Ale dá se to obejít nadiktováním vymyšleného čísla, to asi i na netu, pak to pustí dál. Ale budiž, nabídku jsem si vyžádal osobně a žádný zázrak. Prostě cena stejná jako mám teď u ČP. Posléze mi to potvrdil i známý makléř dělající různé pojišťovny, spíš je to velký humbuk. Tím neříkám, že Allianz je špatná oproti jiným, ale prostě nevybočuje z lajny zavedených pojišťoven, nejedná se o žádný cenový zázrak.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že ne. Proč by to ta pojišťovna dělala...?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No oni to inzerují jako revoluci v pojištění Asi jsem stará škola, ale přijde mi to minimálně přidrzlé
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No jo Slibem nezarmoutíš a slibem v reklamě už vůbec ne.
Strategií kampaně je, dotáhnout kafku, hodit jí nějakou nabídku a tahat a tahat, dokud neodejde s podepsanou smlouvou. By ses divil, v kolika případech se to povede.
Strategií kampaně je, dotáhnout kafku, hodit jí nějakou nabídku a tahat a tahat, dokud neodejde s podepsanou smlouvou. By ses divil, v kolika případech se to povede.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Proto chtějí ten telefon. Pojišťovák mi říkal, že chtějí číslo, aby mi mohli zavolat, jak jsem se rozhodl a ušetřili mi práci a starosti s telefonováním
jen pro info. nevim, jak allianz hlida ten najezd, ale ja na jare ve slabe chvilce podlehl a u uniqy podepsal pojisteni s montazi big brother GPS sledovaci krabice. limit jsem si nastavil na 16t km rocne, dostal za to 15% slevu. nedavno prisel dopis s tim, ze podle udaju z krabice jsem za 9 mesicu najel 1650 km a ze mi davaji slevu 25%.
pokud by nekdo zajimalo, jak moc velky BB to je, tak na rozdil od UK, odkud to prislo, se ve sledovacim systemu neobjevuji data o rychlostech. jen ujete km. takze polohu to sleduje, nic vic, nic mene. mmch, pri jedne prilezitosti slo auto do garaze a pres mesic tam zustalo. uz po tydnu se shaneli, co je s autem, ze se nehlasi .
pokud by nekdo zajimalo, jak moc velky BB to je, tak na rozdil od UK, odkud to prislo, se ve sledovacim systemu neobjevuji data o rychlostech. jen ujete km. takze polohu to sleduje, nic vic, nic mene. mmch, pri jedne prilezitosti slo auto do garaze a pres mesic tam zustalo. uz po tydnu se shaneli, co je s autem, ze se nehlasi .
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou