Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Dneska pohyb po Praze motorovým vozem:
I. Naměřeno údajně 80 na údajné 50 na magistrále, vzhledem k recidivě (70km/h na 2 kilometry dlouhý rovině v obci, kde z jedný strany je pole a z druhý betonová zeď, spěchal jsem, nebyl čas na SŘ), půjde ve správním o řidičák. Absolutně netuším, odkud a kde mě ten trouba změřil, celej ten kopeček dolů jsem jel na neutrál a když mě podjížděl obočovacím už s majákama tak sem si říkal "ty vole, kdyby šli po mě, tak jim tady zatočím a zdrhnu, ale dneska jedu pomalu tak není problém" Že já si to genovo nekoupil . A BRZ si první část života možná odkroutí zavřený v garáži
II. Mnou provozované vozidlo jelo po 4 proudé komunikaci, když to před ním někdo z nepochopitelných důvodů zadupl. Řidič se podíval do zrcátka a strhnul vůz do jiného pruhu. Bohužel řidič za ním už takové štěstí neměl a jestli jsem ve zpětným viděl správně, tak to do toho před náma říznul...
Praha je nebezpečný kraj. Asi se odstěhuju za pavprochem.
E: Technický dotaz. To první změření bylo cca březen. Když bych dokázal oddalovat rozhodnutí dostatečně dlouho a byl sice uznán vinným, ale až v květnu, pomůže to něčemu? Zákon píše "spáchá během 12 po sobě jdoucích měsíců". Je tedy rozhodující datum spáchání údajného přestupku nebo jeho prokázání?
I. Naměřeno údajně 80 na údajné 50 na magistrále, vzhledem k recidivě (70km/h na 2 kilometry dlouhý rovině v obci, kde z jedný strany je pole a z druhý betonová zeď, spěchal jsem, nebyl čas na SŘ), půjde ve správním o řidičák. Absolutně netuším, odkud a kde mě ten trouba změřil, celej ten kopeček dolů jsem jel na neutrál a když mě podjížděl obočovacím už s majákama tak sem si říkal "ty vole, kdyby šli po mě, tak jim tady zatočím a zdrhnu, ale dneska jedu pomalu tak není problém" Že já si to genovo nekoupil . A BRZ si první část života možná odkroutí zavřený v garáži
II. Mnou provozované vozidlo jelo po 4 proudé komunikaci, když to před ním někdo z nepochopitelných důvodů zadupl. Řidič se podíval do zrcátka a strhnul vůz do jiného pruhu. Bohužel řidič za ním už takové štěstí neměl a jestli jsem ve zpětným viděl správně, tak to do toho před náma říznul...
Praha je nebezpečný kraj. Asi se odstěhuju za pavprochem.
E: Technický dotaz. To první změření bylo cca březen. Když bych dokázal oddalovat rozhodnutí dostatečně dlouho a byl sice uznán vinným, ale až v květnu, pomůže to něčemu? Zákon píše "spáchá během 12 po sobě jdoucích měsíců". Je tedy rozhodující datum spáchání údajného přestupku nebo jeho prokázání?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Kurvy, máš to pojištěné?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
francis: tady u nas na vesnici. Ne na nasem "spolecnem" parkovacim dvorku
MZ proti tomuto ne ...
Jsem zvedavy na kolik to vyjde. Nejlepsi by bylo nekde sehnat ten blatnik, (na z4 to neni soucast karoserie).
MZ proti tomuto ne ...
Jsem zvedavy na kolik to vyjde. Nejlepsi by bylo nekde sehnat ten blatnik, (na z4 to neni soucast karoserie).
Pokud budeš chtít jen rovnat, zkus napsat Franikovi, třeba to zvládne.
http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=8678
http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=78&t=8678
Vroom: Najít a zabít. Lidi jsou takoví ubožáci, fakt.
Diky. Ale tohle je prkotina naproti tomu kdyz musite s PP litat po nemocnicich ...
Proč chtějí v kalkulátoru pojištění od Allianz i telefonní číslo? To má nějaký vliv na výši pojistky? Jasně že ne, ale chtějí prudit po telefonu, i když si to nevyberu. Já teda tu drzost volat klientům, co si u mě nevyberou a hučet do nich nemám. Fujjj
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jsem u allianzu už asi 25 let či jak dlúho (se vším, nejenom auta), samozřejmě znají jak moje soukromé tak i služební číslo a ANI JEDNOU mi nikdo nikdy nevolal (teda nepočítám svojí pojištovačku, dyž sme něco řešili, myslím takové ty telefonní vnucovače....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.