Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od řidičBOB »

Mimochodem - Genevo mi vůbec neleží v žaludku. Pro mne, jako pro spotřebitele je důležité, aby to detekovalo spolehlivě a vyrovnaně. To se od doby jeho příchodu na trh rapidně zlepšilo a dneska si i lajznu Genevo jako jediný detektor v autě, což u prvních várek na trhu, bylo o hubu, resp. o papíry.
Jenom jsem vyslovil svůj názor (a slyšel jsem ho i od jiných uživatelů), že "ten Bel byl dycky tak bytelný a tohle působí jako taková plastová krabička". A každý, kdo si vezme do ruky Genevo a RX65tku ví, co měla moje poznámka znamenat. Pokud to tedy není distributor, který trpí stihomamem a startuje jako čert z krabičky na první dobrou :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Kámo, já jsem nepsal že máš distributora rád, ale že ho nemáš rád. Trošku se ti to všechno koukám motá :D . Každopádně na lhaní jsi tu "kámo" bohužel ty a ještě to takhle trapně zamlouváš. Pleteš dohromady osobní věci vs. kvalita produktu a opepřuješ to vykonstruovanejma pohádkama o tom, kolik jsi viděl nefunkčních Genev, nebo jak strašně špatně "kdysi" Geneva detekovaly. Pokud se někdo ozve, že to tak není, převádíš debatu na jiný témata.

Každýmu je přitom jasný, že zde mluví "závist" a více se k tomu asi nemá smysl vyjadřovat.
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No táák - každý soudný, kdo umí číst si přečte, že já mluvil o detektorech a ten, kdo převádí debatu do osobní roviny, jsi zde jedině ty ;-) Navíc i evidentně neumíš číst, jelikož já jsem napsal:
b) nejsem na kluky, takže ani jeho majitele jsem rád nikdy neměl.

Z toho plyne, že distributora jsem rád neměl... ;-)
Debatu nikam neodvádím. Konstatuji, že první generace Geneva měla problémy s detekcí. Že to ty popíráš, je mi jedno. Nebylo by to ve tvém byznysu první lhaní, že ;-)
ad závist: jelikož nechci být osobní, protože o zde vůbec nejde, tak nenapíši, co bych ti asi tak záviděl :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tenhle BUG taky nikdy neexistoval, že?! ;)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
code
Autoškolák

Příspěvek od code »

řidičBOB píše:....., že "ten Bel byl dycky tak bytelný a tohle působí jako taková plastová krabička"....:

Jo tak pod to se mohu podepsat, detektor je fajn, ale je to fakt jak platová hračka oproti Bellu, navíc kabely odcházej jak na běžícím pásu :-D
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Koukám, že už v době, kdy jsi se s distributorem, (kterýho jsi nikdy neměl rád) tak vehementně bratříčkoval, už sis vytvářel evidenci pro budoucí použití. Pokud se nepletu, video je z roku 2012, z prvního měsíce, kdy se Genevo začalo prodávat, bůh ví, zda toto je vůbec firmware, který se do prodeje dostal, nebo jestli to byl předprodukční vzorek, určený právě k odhalování chyb. Od roku 2012 jsem si nevšimnul, že by kdokoli podobný problém kdekoli na fórech hlásil. Každopádně chápu to správně, že to je "důkaz" těch "pár kousků, které po vybalení z krabičky, nedělaly vůbec nic" o kterých jsi psal? Nebo se jedná jen o další pokus odvézt debatu od vlastních lží jinam?

Každopádně lhaní a hledání vyřešených, nebo reálně neexistujících chyb, na tom opravdu nebude nic osobního :-@ .
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tohle je fórum. A ať se to někomu líbí nebo ne - mluví se zde o věcech pozitivních i o věcech negativních. Na tom přece není nic divného. Pokud bys nebyl pouze negativní, tak si všimneš, že i mé příspěvky jsou politicky korektní, protože Genevo chválím a ne málo. Dokonce jej i doporučuji zdejším uživatelům. Ale i to je pro tebe málo - žádné negativa, vše je sluníčkové - Babiš stajl...opět. Tady nejsi kámo Na Sekyrce :D Nemám potřebu tě přesvědčovat, že nulová detekce u nových kusů opravdu existuje - víš to líp než já a já dobře vím, že bys to stejně nikdy nepřiznal. Nezapomeň, že jsem se bratříčkoval :D
Ne, žádnou dtb jsem si nevytvářel. Je to standardní a zamčené video, jako mnoho jiných, které tam jsou. Nebyl nikdy důvod je publikovat, protože jsem byl loajální. Ne k někomu, koho jsem neměl rád, ale k někomu, koho jsem považoval za přítele... Ale to jsme opět jinde a to sem vážně nepatří. Jednak je to dávno pryč a jednak to bylo mé osobní selhání. Tím bych exkurs do minulosti uzavřel.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

code píše:kabely odcházej jak na běžícím pásu :-D
Kabely? Jak ti odcházejí?
Jak u starého G1 tak ani teď u G1S Black jsem problém neměl...
Jen jednou pojistka u G1...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Když se s někým přestaneš kamarádit, začneš na něj vytahovat "špínu". A je dobře že takhle veřejně, že na sebe takhle upozorňuješ. Když jsme u těch Babišů, právě to co děláš je klasická STB praktika. Ale to už jsme někde jinde. Dál nechápu co je pro zdejší diskusi relevantního například na vytahování 4 roky starých "předprodukčních chyb firmwaru", informací, ke kterým jsi se dotal jako předprodejní tester. Nevím u kolika produktových vývojů jsi byl přítomen, ale je uplně normální, že například když se produkt vymyslí, tak dokud se fyzicky nevyrobí, tak nefunguje vůbec. To jsi taky zapoměl zmínit, že například v roce 2011 žádnej detektor Genevo nefungoval (protože ještě neexistoval).

Dále proč mluvíš o vodě v AntiLaseru, ve verzi, která se už 4, nebo 5 let neprodává? Samozřejmě o tom mluvit můžeš, není to žádný tajemství a bylo o tom napsáno mnoho, jen je to mimo mísu. Každopádně každýmu je jasný že důvod proč to vytahuješ nechceš přiznat a že se nejdná o relevantní témata pro zdejší diskusi.

Jediný co mě napadá je opět to, že jsi stále neodpověděl na ty nefunkční Geneva. Chápu že se tomu teď vyhejbáš, nemáš totiž co odpovědět, musel by jsi zase lhát a to už by ses do toho úplně zamotal.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dále proč mluvíš o vodě v AntiLaseru, ve verzi, která se už 4, nebo 5 let neprodává? Samozřejmě o tom mluvit můžeš, není to žádný tajemství a bylo o tom napsáno mnoho, jen je to mimo mísu. Každopádně každýmu je jasný že důvod proč to vytahuješ nechceš přiznat a že se nejdná o relevantní témata pro zdejší diskusi.
Mluvím o tom proto, že není tak dávno, kdy se k tomu nikdo neměl a zmínka o tom byla považovaná za konkurenční antikampaň. Paměť mi slouží dobře ;-) Je to jenom poukaz na to, že lhaní je běžná praxe již od počátku... Já jsem nebyl ten, kdo přesvědčoval zákazníky, ve svých podnikatelských začátcích, že US verze jsou plně funkční a CZ úprava je podvod ;-) A jak se to dneska hodí do krámu, že? :-)
Stejně tak nedetekce V1ček...to má také svou historii i toho, kdo nechtěl, aby se něco takového vůbec zveřejňovalo... Pamatuji si hodně věcí, i když dnes tvrdíš, že byly jinak. Ale to je jedno. Je mi to fuk. Ale ze lhaní se lhářem obviňovat fakt nenechám :ymhug:
ediný co mě napadá je opět to, že jsi stále neodpověděl na ty nefunkční Geneva. Chápu že se tomu teď vyhejbáš, nemáš totiž co odpovědět, musel by jsi zase lhát a to už by ses do toho úplně zamotal.
Odpověď jsem napsal. Stačí se naučit chápat psaný text. S tím ale nemohu sloužit...to reklamuj jinde.
Nechápu, o co ti jde. Napsal jsem, že Genevo je fajn produkt, který si prošel nějakým vývojem a měl/má občas mouchy. To je zcela normální konstatování a jev. Děje se to například i u mobilních telefonů - třeba s příchodem nové aktualizace. Bojuji s tím třeba aktuálně teď, kdy jsem ráno měl aktualizaci a od té doby je baterka v hajzlu - co hodina, to 20% dolů :-( Ano - světe div se, i Apple po x letech na trhu, umí někde udělat chybu. Už se těším, jak teď přiletí Cook a začne se do mne navážet, že nesnáším Apple a že mu závidím.
Kdyby sis otevřel lahvinku, můj post vzal s klidem jako konstatování, tak se tady nedohadujeme jako někde v 5.B. Hovno, ve kterém se někdo babrá, smrdí víc a víc...

EDIT: jdu na pivo. Užívej pocit, jak ti závidím. Jinak - přeji fajn víkend :-bd
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět