Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
Je mi z toho už zase zle:
https://www.novinky.cz/domaci/419314-po ... hurta.html
Když nepomůže represe, pomůže co? No přece ještě větší represe.
A další smutná věc je, že jako vždycky posledních 10+ let se do přípravy návrhu zapojuje policie.
https://www.novinky.cz/domaci/419314-po ... hurta.html
Když nepomůže represe, pomůže co? No přece ještě větší represe.
A další smutná věc je, že jako vždycky posledních 10+ let se do přípravy návrhu zapojuje policie.
OPC
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Směsice blábolů...jako celej Ťok.
1) fetce může dát pokutu jakou chce - ta jí stejně nikdy nezaplatí. Už v případě odchytu většinou nemá noty, má x krát vyslovený zákaz řízení a řídí kradené vozidlo. Vidíme to v Tv každý den...
2) 25 kolíků za zákaz vjezdu - to musel být silný matroš! Hůlka?!
3) prostor pro korupci se naopak zvyšuje - to ke vcelku logické a na to člověk nemusí být ani ministr, aby na to přišel. Dát chlapci s dvěma hvězdičkama na výložce 25 na místě (tolik si mimochodem ani nevydělá za měsíc) nebo 50 na blok...? To bude asi fakt dilema
...a mohl bych pokračovat dál.
Je potřeba si uvědomit, že Ťok je figurka. Jeho fci by mohla zastávat i moje sušička, protože ta taky dělá jenom to, co se jí řekne. Za tímhle je samozřejmě Bureš a jeho plán/slib, naplnit státní kasu... My ty "daně" prostě vybereme!
1) fetce může dát pokutu jakou chce - ta jí stejně nikdy nezaplatí. Už v případě odchytu většinou nemá noty, má x krát vyslovený zákaz řízení a řídí kradené vozidlo. Vidíme to v Tv každý den...
2) 25 kolíků za zákaz vjezdu - to musel být silný matroš! Hůlka?!
3) prostor pro korupci se naopak zvyšuje - to ke vcelku logické a na to člověk nemusí být ani ministr, aby na to přišel. Dát chlapci s dvěma hvězdičkama na výložce 25 na místě (tolik si mimochodem ani nevydělá za měsíc) nebo 50 na blok...? To bude asi fakt dilema
...a mohl bych pokračovat dál.
Je potřeba si uvědomit, že Ťok je figurka. Jeho fci by mohla zastávat i moje sušička, protože ta taky dělá jenom to, co se jí řekne. Za tímhle je samozřejmě Bureš a jeho plán/slib, naplnit státní kasu... My ty "daně" prostě vybereme!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to přirovnání k sušičce je úžasně trefné
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Co já znám, tak bývalo zvykem podobné osůbky srovnávat s topinkovačem.
Sušička je již poměrně inteligentní zařízení a mohla by se urazit.
25 litrů za zákaz odbočení. To zas bude ujíždějících a najíždějících řidičů a honiček. Policie bude jistě
potřebovat více stíhacích vzducholodí. Očekávám tento požadavek ze strany Ťokota, až ho chytne další záchvat.
Sušička je již poměrně inteligentní zařízení a mohla by se urazit.
25 litrů za zákaz odbočení. To zas bude ujíždějících a najíždějících řidičů a honiček. Policie bude jistě
potřebovat více stíhacích vzducholodí. Očekávám tento požadavek ze strany Ťokota, až ho chytne další záchvat.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemluvě o tom, že policejní prezident je prototypem slušného řidiče...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Add blinkry - je spousta pripadu, kdy se dle vyhlasky blikat musi a prakticky to nema zadny vyznam...tj nenaplnen materialni aspekt prestupku ze?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Hodně štěstí s bojem o to, že SO materiální znak neprokázal...Zrovna teď se mi několik přestupků, jeden z nich jsem včera řešil s BOBem, dostalo do pozdějí fáze a když vidím, co je schopný SO I. i II. předvádět, příště už nebodované přestupky rovnou uhradím a nebudu ztrácet čas. Ano, systém mě zlomil
Magistrát tvrdí, že materiální znak přestupku "Řízení vozidla bez toho, že mám u sebe řidičský průkaz" nevím jak přesně je ten paragraf, naplněn byl a to i přesto, že fízl při výpovědi uvedl, že jsem sdělil rodné číslo a on měl moje údaje během minuty na displeji i s mojí fotkou. K nezapnutým pásům ti uvedou "Materiálním znakem přestupku je porušení nebo ohrožení zákonem chráněného zájmu společnosti, což je v uvedeném případě bezpečnost a plynulost silničního provozu." Co s takovýma dementama?
Mimochodem, v tom rozhodnutí mě uznali vinným a uložili mi 2+1kkč pokutu. Ale o bodech se tam nic nepíše. Že by SO praktikoval rétoriku "nebojte, body Vám nedáme"? Jde o pásy, 2 přestupky sloučeé do jednoho řízení. To by mělo být za 6 bodíků, ne?
Magistrát tvrdí, že materiální znak přestupku "Řízení vozidla bez toho, že mám u sebe řidičský průkaz" nevím jak přesně je ten paragraf, naplněn byl a to i přesto, že fízl při výpovědi uvedl, že jsem sdělil rodné číslo a on měl moje údaje během minuty na displeji i s mojí fotkou. K nezapnutým pásům ti uvedou "Materiálním znakem přestupku je porušení nebo ohrožení zákonem chráněného zájmu společnosti, což je v uvedeném případě bezpečnost a plynulost silničního provozu." Co s takovýma dementama?
Mimochodem, v tom rozhodnutí mě uznali vinným a uložili mi 2+1kkč pokutu. Ale o bodech se tam nic nepíše. Že by SO praktikoval rétoriku "nebojte, body Vám nedáme"? Jde o pásy, 2 přestupky sloučeé do jednoho řízení. To by mělo být za 6 bodíků, ne?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ja jsem se s tim setkal zatim jen ve SR za rychlost, kde se s tim vypodarali tim, ze si nechali napsat dopis od PCR ze misto mereni je mistem, cituji "dopravne nebezpecnym"
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Všechno dobré je k něčemu špatné. Když se takto vypořádají s materiálním aspektem, tak to v drtivé většině soud do toho hodí vidle... Ale k soudu to zase málo lidí nechá dojít.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time