Onboard videa
Re: Onboard videa
On to myslel upřímně. To je Grossův syndrom...
To jsou přesně Ti, co apelují na teatrálně vysoké tresty pirátů, co jezdí po dálnici 150 a kteří nikdy nehodu nezavinili, ale že sami porušují stopadesát paragrafů denně, a způsobují nehody za sebou v kolonách, je ani nenapadne, např:
Řidič nesmí náhle měnit směr a rychlost jízdy, náhle zastavit, dávat znamení o změně směru jízdy včas před započetím úkonu atd...
Nejlepší je zastavit na D1 když je jízda jedním pruhem v místě stavby, aby se někdo připojil.
Vznikne kolona kde se požduchá 6aut, a dálnice stojí X hodin.
Normálně bych odebíral papíry a zavíral je za obecné ohrožení, oni to dělají neustále dnes a denně a nejvíc mě zaráží ta sebereflexe. Žádná. On stojí a proč jako by nemohlo padesát aut za ním zastavit? Já zásadně netroubím, neblikám a jsem v klidu. Ale jsem nadmíru vděčný za ty polské kamiony, co je hrnou ještě 100m a pak jim jdou natlouct kokos. Zpětná vazba je potřeba
To jsou přesně Ti, co apelují na teatrálně vysoké tresty pirátů, co jezdí po dálnici 150 a kteří nikdy nehodu nezavinili, ale že sami porušují stopadesát paragrafů denně, a způsobují nehody za sebou v kolonách, je ani nenapadne, např:
Řidič nesmí náhle měnit směr a rychlost jízdy, náhle zastavit, dávat znamení o změně směru jízdy včas před započetím úkonu atd...
Nejlepší je zastavit na D1 když je jízda jedním pruhem v místě stavby, aby se někdo připojil.
Vznikne kolona kde se požduchá 6aut, a dálnice stojí X hodin.
Normálně bych odebíral papíry a zavíral je za obecné ohrožení, oni to dělají neustále dnes a denně a nejvíc mě zaráží ta sebereflexe. Žádná. On stojí a proč jako by nemohlo padesát aut za ním zastavit? Já zásadně netroubím, neblikám a jsem v klidu. Ale jsem nadmíru vděčný za ty polské kamiony, co je hrnou ještě 100m a pak jim jdou natlouct kokos. Zpětná vazba je potřeba
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když mám jistotu, že mi tam nevjede jeden nebo druhej, tak bez problémů. Stejně tak v místě, kde mohu bez problémů zvýšit rychlost - což v úsekovém měření nelze. Takže jsem volil metodu buldozer...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
mne raz dedek v madarsku na dialnici ukazal kudlou ako ma podreze, to som ho pritom len raz preblikol, ziadne strobo disko
Matrix bliká na Matrix
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
To mohl být krásný polibek!
Zběsilý zmatkář bez postřehu. Kilometr před sjezdem!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dávám to sem, protože to je nádherná ukázka toho, jak lidi vůbec netuší, co se za nimi děje!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time