MPLB - OT a navazující diskuze

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Smrťák
Letec

Re: MPLB - OT

Příspěvek od Smrťák »

:-bd :-bd :-bd :-bd
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

kazysvjet píše:modi nechapou, ze vic flejmu->vic kliku->vic penez->vic benzinu->vic 250 kmh cestou do prace
na tom rtouzhodně něco je............někteří jsou sice přesvědčení, že všichni zde maj zájem jen o diferáky a meziplyny, ale tak tomu bohužel není. Bavit se ve vší vážnosti v zásadě o jednom a totéž navíc nejde do nekonečna. Navíc, kdyby i na srazu se mělo mlet jen a pouze o autech, tak jsem první, kdo zvedá kotvy. B-)
Niko nadžanel ko kerdža
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Pickuper píše:na tom rtouzhodně něco je............někteří jsou sice přesvědčení, že všichni zde maj zájem jen o diferáky a meziplyny, ale tak tomu bohužel není. Bavit se ve vší vážnosti v zásadě o jednom a totéž navíc nejde do nekonečna. Navíc, kdyby i na srazu se mělo mlet jen a pouze o autech, tak jsem první, kdo zvedá kotvy. B-)
to je ale velke nedorozumeni. v technickych castech proste chceme vecne zamerene diskuze, zivot za volantem je uvolnenejsi a v ringu si tlachejte o cemkoliv. ostatne se tak i deje. jen je ale treba si uvedomit, ze ani v ringu neni dovoleno uplne vse. ostatne pravidla v tomto smeru hovori jasne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

s tim se da jen a jen souhlasit, skoda jen toho, ze clovek si zalozi nejake vlakno (ano na webu v majetku mmiry), nicmene neni schopen ovlivnit kudy tudy do bavorova, proste to je kap k prdu, kdyz neni clovek se schopen dobrat stavu jaky potrebuje a pro jaky zakladal diskusi.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Pickuper píše:
kazysvjet píše:modi nechapou, ze vic flejmu->vic kliku->vic penez->vic benzinu->vic 250 kmh cestou do prace
na tom rtouzhodně něco je............někteří jsou sice přesvědčení, že všichni zde maj zájem jen o diferáky a meziplyny, ale tak tomu bohužel není. Bavit se ve vší vážnosti v zásadě o jednom a totéž navíc nejde do nekonečna. Navíc, kdyby i na srazu se mělo mlet jen a pouze o autech, tak jsem první, kdo zvedá kotvy. B-)
ad kazysvjet: Nejsem si jistý, zdali zrovna internetové forum je extra ziskovou záležitosti ;)
Pick: Máš samozřejmě pravdu, ale poslední sraz byl trochu extrém, který jsem měl sto chutí pomoderovat :-D
2.9T RWD
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

No no... :-$ :D
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

poslední RC srazík byl skutečně......no....neobvyklý :D
Niko nadžanel ko kerdža
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

mmira píše:
Pickuper píše:na tom rtouzhodně něco je............někteří jsou sice přesvědčení, že všichni zde maj zájem jen o diferáky a meziplyny, ale tak tomu bohužel není. Bavit se ve vší vážnosti v zásadě o jednom a totéž navíc nejde do nekonečna. Navíc, kdyby i na srazu se mělo mlet jen a pouze o autech, tak jsem první, kdo zvedá kotvy. B-)
to je ale velke nedorozumeni. v technickych castech proste chceme vecne zamerene diskuze, zivot za volantem je uvolnenejsi a v ringu si tlachejte o cemkoliv. ostatne se tak i deje. jen je ale treba si uvedomit, ze ani v ringu neni dovoleno uplne vse. ostatne pravidla v tomto smeru hovori jasne.
ne, primarne to ma byt forum par lidi, kteri kolem sebe potrebuji souhlasne a verne ovecky. Jiny nazor se akceptuje jen v pripade, ze je nenapadny a hned zmizi. Pokud si za nim nekdo stoji, je smazat jako OT apod. Jakmile nekdo neklani poklony vybrane skupine, nechvali je, jak jsou skveli, ze si pletou silnice a okruhy apod. tak se mu to jasne da najevo. Tak si tu nehrej na to, jak neco chcete mit. Mozna ano, ale primarne to musi byt oda na majitele.
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Druhá Garáž? O:-)
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

na garazi si nehrali na to, jak jsou desne free a tolerantni. tam kazali vodu a tu pijou vino ;) ale mi to neva, aspon je sranda.
Odpovědět