Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Evidentně máš problémy s chápáním psaného textu, tudíž je další diskuze na toto téma opravdu mrháním času.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud nedefinuješ přesně, v čem konkrétně nechápu psaný text, tak subjektivní pocity nenazývej fakty.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Již jsem to tady psal xkrát. Nebaví mne se pořád opakovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dobrej dement.
Asi se moc dívá na Hyjatkovu pekárnu.
Já se stydím, ale včera jsem omylem nedal přednost odbočující sanitce..působilo to, že si nadjíždí a bude odbočovat z mého pohledu doleva..bohužel jsem přes ty stroba vůbec neviděl blinkr..
Páteční ranní test brzd na D11 ...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Sakra a ten připojovák tam měl k čemu?
Tady podobně, nechápu, jak někdo může skoro zastavit, aby ho pustil v půlce připojováku?!!!
Tady podobně, nechápu, jak někdo může skoro zastavit, aby ho pustil v půlce připojováku?!!!
Tahle "ohleduplnost" je zcela dementni a mela by se tvrde trestat. Vcera na D5 v minimalnim provozu se jedno auto nestihlo zaradit z levyho do pravyho a zastavilo pred kuzelkama (budiz, stane se), drama nastalo kdyz nakyho dobraka o 2 auta vepredu napadlo v kilu zastavit a pustit ho. Provoz nebyl nijak hustej, ale stejne za nama muselo jedno auto do konciciho pruhu a tam brzdit a jeden kamion zas do odstavnyho. Je hezky ze budem vsichni jezdit predepsanou rychlosti, ale jestli nezacnou ridici pouzivat mozek, tak to lepsi nebude nikdy
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k