Focení a natáčení tachometrů - téma pro zastydlé puberťáky
Moderátor: řidičBOB
Re: Focení a natáčení tachometrů - téma pro zastydlé puberťá
proc se resi ve vlakne fotek tachometru vypinani ESP a to, jaky je ktery motor?
// Rika se tomu prirozene navazujici diskuse, presne to, ceho nejsi schopen. Pokud se odchyli vyznamneji, oddeli se do vlastniho tematu. Vis to moc dobre, opravdu neprovokuj, je to uplne zbytecne... - pjanda
// Rika se tomu prirozene navazujici diskuse, presne to, ceho nejsi schopen. Pokud se odchyli vyznamneji, oddeli se do vlastniho tematu. Vis to moc dobre, opravdu neprovokuj, je to uplne zbytecne... - pjanda
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jedna dýzlová
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dneska jsem si na tohle vlákno vzpomněl. Cestou z Prahy domů jsem trochu spěchal a když jsem se za celou cestu nepodíval přes 200, tak jsem to vzdal
Příště zkusím sehnat pořádnej kopec.
...i když já vlastně teď už rychle nejezdím a za posledních 14 dnů jsem spěchal asi 2x
Příště zkusím sehnat pořádnej kopec.
...i když já vlastně teď už rychle nejezdím a za posledních 14 dnů jsem spěchal asi 2x
2.9T RWD
nasel sem jednu archivni - ZX break 1,4 55 kW, 4 lidi v aute, tehda cerstvy obchvat olomouce, max vykonu v 5500 a tam sem ho i nakonec po 5 minutach dokopal, top speed 178 km/h tacho. Ale foto sem pak uz nestih . .
Auto sem mel tehda dva mesice, jezdilo jak drak. Posleze po mnou najetych 150 tkm a vymene potkaneho motoru uz nikdy nesel pres 160
Auto sem mel tehda dva mesice, jezdilo jak drak. Posleze po mnou najetych 150 tkm a vymene potkaneho motoru uz nikdy nesel pres 160
Ty jo, půlka nádrže..goes píše:to je ficak
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
no po vyplate sem se rozsouplMr.Semtex píše:Ty jo, půlka nádrže..goes píše:to je ficak
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pridám tu aj ja jednu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
to je slovo do pranicepjanda píše:Bob: Tak tacho je jedna vec, realita druha Neverim, ze VW s 3,6 je rychlejsi nez 330i, jakkoli to je taky odvarek - jestli sji spravny pubertak, dame drag
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!