Moje první auto...
Re: MOJE PRVNÍ AUTO...
Videl bych to obecne tak, ze kdyz si poridim 15 let stary sedan stredni tridy, mene jak 300 tkm bude mit jen shodou okolnosti,. Ale zrovna jeste 300 tkm by bylo dobrych, paklize by s autem bylo zachazeno slusne, nicmene je to opravdu minimum...
Dalsi duvod zvolit auto nizsi tridy. Fiat Seicento si nikdo na jezdeni 100 tkm za rok nekoupi...
Dalsi duvod zvolit auto nizsi tridy. Fiat Seicento si nikdo na jezdeni 100 tkm za rok nekoupi...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
doplnim s najezdem PJ:
Audi 8 ve veku 4-5 let maji prumerne najeto 115 000 km
BMW 3 ve veku 4-5 let prumerne 72 000 km
cisla jsou z DE STK z toho plyne, ze BMW 3 ma v DE prumerny rocni najezd 14-18tkm. Tudiz 15ti lete auto stredni tridy pri prumernem najezdu bude mit tech 210-270 km. To pri prumernem najezdu. Nicmene mam za to, ze s pribyvajicimi lety bude prumerny najezd auta klesat, ale to je jen moje domenka.
Vezmeme-li v uvahu, ze to je hodnota prumeru, pak s velkoup pravdepodobnosti 50 a vice procent vozu tohoto najezdu ani nedosahne. Takze pravdepodobnost, ze auto bude mit ve veku 15ti let u stredni tridy najeto mene jak 300tkm je pomerne velka.
Verim ze toto uvedeni na pravou miru nebude smazano. Jedna se o naprosto objektivni udaj.
Audi 8 ve veku 4-5 let maji prumerne najeto 115 000 km
BMW 3 ve veku 4-5 let prumerne 72 000 km
cisla jsou z DE STK z toho plyne, ze BMW 3 ma v DE prumerny rocni najezd 14-18tkm. Tudiz 15ti lete auto stredni tridy pri prumernem najezdu bude mit tech 210-270 km. To pri prumernem najezdu. Nicmene mam za to, ze s pribyvajicimi lety bude prumerny najezd auta klesat, ale to je jen moje domenka.
Vezmeme-li v uvahu, ze to je hodnota prumeru, pak s velkoup pravdepodobnosti 50 a vice procent vozu tohoto najezdu ani nedosahne. Takze pravdepodobnost, ze auto bude mit ve veku 15ti let u stredni tridy najeto mene jak 300tkm je pomerne velka.
Verim ze toto uvedeni na pravou miru nebude smazano. Jedna se o naprosto objektivni udaj.
Co čekáš, když furt točíš ty videa za jízdy..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
...
// Mazany jsou jen vsechny nesmyslne provokace, nemohu za to, ze je to polovina toho co napises. Opravdu si tu takovy styl diskutovani neprejeme. Stojime o vecne diskuse k tematu, nikoli nekonecne odbihani do osobnich putek. Opakovane Ti to bylo naznaceno a stale toho nedbas, mazani je tak jedina cesta, jak tomu zamezit a zaroven Ti nazorne ukazat, co je mozne a co ne. Zkus se z toho prosim poucit, krom Tebe s tim ma problem uz jen jeden dalsi uzivatel... - pjanda
// Mazany jsou jen vsechny nesmyslne provokace, nemohu za to, ze je to polovina toho co napises. Opravdu si tu takovy styl diskutovani neprejeme. Stojime o vecne diskuse k tematu, nikoli nekonecne odbihani do osobnich putek. Opakovane Ti to bylo naznaceno a stale toho nedbas, mazani je tak jedina cesta, jak tomu zamezit a zaroven Ti nazorne ukazat, co je mozne a co ne. Zkus se z toho prosim poucit, krom Tebe s tim ma problem uz jen jeden dalsi uzivatel... - pjanda
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A tak já si nestěžuju - jezdím stále rád, i když už to není to, co to bývalo dřívMr.Semtex píše:Co čekáš, když furt točíš ty videa za jízdy..
Ale když jsme u toho prvního auta - tak to moje bylo Š-105L... To bylo dobré na bllbnutí, jelikož řídit jsem už uměl před autošolou a taky mne na tom nesralo, když blbnutí tu a tam nevyšlo a já skončil ve škarpě nebo trefil obrubník A v zimě úplně super!
Pak jsem dostal rozum a "koupil" 320i (tuším e21)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
žigul 2103 - patnáctistovka, heč...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ve svych 17ti sem si koupil S100
Já měl Fiat 125P.. To byla limuzína..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x