GTD + STI

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Zábavné auto na dojíždění po dálnici

Příspěvek od Stepan »

Počítám s tím, spíš se tam jedu pobavit :D
Nátlaku podlehnout nemůžu z prostého důvodu. Při plánování rozpočtu mi na velitelství ocenili současný povoz na určitou částku a o co by mě AAA okradlo, o to bych musel já vzít dealera, nebo snížit nároky a jít do předváděčky. A to teda ne \m/
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Jen počkej, zmačknou tě kožený bundy někde v kanclu a ještě budeš rád, když ti to sníží jen o třetinu :D
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Koženou bundu mám taky a co mi chybí na hmatech chvatech doháním prostorovou převahou \m/
Někde jsem tu popisoval, jednou už jsem do AAAček byl jako zástupce vyslán a dopadlo to uspokojivě, třeba se podaří majstrštyk zopakovat.
Edit:
Tím majstrštykem myslím tohle, já nikdy nebyl skromnej :D
Stepan píše:...nedávno jsem tam vyzvedával jedno auto do firmy a paní rychle pochopila, že připsat na účet nějaký 3700? za přistavení auta k prodeji není cesta k uzavřenému obchodu...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ctrl_j: jj, pán mi taky říkal: ale já vám nabízím peníze tady na ruku! Tak jsem se ho zeptal, zda vypadám tak blbě, že potřebuji peníze hned a na ruku :-)
Ale vcelku s nima byla legrace...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

=))
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Taky mam jednu takovou zkusenost s vykupem v AAA, prijeli, privezli si o 1/4 penez min nez jsme se dohodli po telefonu, pocitali dubky od kaminku na narazniku a marne hledali nakou dalsi nedokonalost. Ztrata casu.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Ale s dealerem Subaru začíná bejt velmi rozumná domluva :) Dávám tomu měsíc, maximálně dva* :ymhug:
*ve skutečnosti snad míň, ale Pelíšky jsou srdcovka :)))
E:
Z Opavy přilétlo info, že facelifty už v lednu... :((
Někde jsem vyhrabal, že GT86 má řízení s proměnlivým převodem. To jako fakt?
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Je rozdíl jestli je proměnlivý nebo pouze nelineární (zafixovaný mechanismus, na stejné natočení reaguje vždy stejně, jen dál od středu se zrychluje převod). Vsadil bych na to druhé. A tipuju, že to mezi novýma autama je úplně normální.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Autíčko jsem vymydlil, vysál, vyklidil z něj bordel a pozitivně nalazen vyrazil směrem výkup. Věděl jsem kolik potřebuju a kdyby mi nabídli v rámci 5-10% míň, asi bych to vzal a zbytek doplatil ze svýho...
"ÁÁÁ, dobrý den, pane Štěpáne, rádi Vás vidíme, no poďte poďte, dejte klíče tady kolegovi, on si to prohlídne a my se zatím můžeme pobavit v kanceláři, jakou máte představu o ceně"
Tak jsem pánovi naznačil, že rozhodně nenechám svoje auto bez dozoru v rukách nějakýho bazar mechanika. Už to pána lehce znejistělo, vyžádal si občanku, řidičák, techničák a že teda mám jet na zkušební jízdu s kolegou. Kolega byl zjevně nervozní, protože v na podvozku mi fakt nic nebouchá, převodovka jde sice ztuha, ale ne přes synchrony, motor táhne tam kde táhnout má... Takže žádná chybička se bohužel během půl hodinovýho testování nenašla a museli jsme se vrátit, "no zatím to vypadá dobře, uvidíme co na dílně"
U zvedáku už na mě byli zase dva, auto si zvedli a už to začlo.
1- Támhle je to špatně utěsněný (Kde? Dyť z toho nic neteče. No to máte pravdu, ale mohlo by!)
2. Gumy sjetý-->původní majitel, ročník 1942-43, na nich najel 3kkm a já je obul poprvý až letos a dojel na nich akorát 20 km do bazaru.
3. A támhle támhle je to vařený, takže je to bouračka, no to se pozná na ceně!! Došla mi s tím blbečkem trpělivost, vysvětlil mu, že to vařený opravdu je, zejména protože jinak by mi upadl vejfuk a ať si přitáhne to samý auto co má ve dvoře a podívá se na něj, bude to mít vařený uplně stejně. Řekl jsem mu, ať to auto sundá a má 5 minut na to, aby mi vrátil doklady. "Nono, tak se hned nečertěte, to víte, lidi nám sem nutí spoustu vraků, tak musíme bejt obezřetní"
Autíčko mi sundali a že prej se podívají pod "tapicírung" v interiéru, jestli to tam není nikde vařený. Tak jsem mu řekl, že obložení ze dveří mi rozhodně rvát nebude a už má jenom 3 minuty na ty doklady. Vypadalo to, že pochopil a odešel.
Vrátil se, bez dokladů, a že prej vzhledem k mému přístupu mi původní domluvenou cenu (akceptoval tu v inzerátu) snižuje na polovinu. Jsem myslel, že ho přerazím. Tak chtěl "ještě jednat s koleogu, ale moc to nevidí". Bouchly saze, vysvětlil jsem mu, že jestli si myslí, že si dojde uvařit kafe do kanclu, pak se vrátí, nabídne o 5k víc a já se poseru, tak si myslí špatně.
Byl zpátky během minuty, v ruce moje doklady, sedl jsem do auta a odjel sem...
Ještě jsem si ani nestihl přeladit rádio a už mi volal nějakej další pičus, že slyšel, že jsem se nějak pohádal s kolegou, no že mi můžou nabídnout o 20kkč víc, ale jenom když se hned vrátím. Vytípnuto, zejtra jedu na Subaru na protiúčet.
A já těm AAAčkám tak věřil =((
@oxik Stál jsem tam v kožený bundě sám v celým autobazaru a co jsem tak nakukoval do kanclu, mohla by mě maximálně zalehnout sekretářka. =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No jo...s nima je dycky legrace až na půdu...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět