BMW Divize
Re: BMW Divize
Vysvětlení Wrooma se mi líbilo víc
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Myslel som si.
Da se v nejakym menu zobrazovat online tlak v pneu na Z4/E46?
Podle mě nemáš (stejně jako já) monitoring přesné hodnoty tlaku, ale pouze porovnání rychlosti otáček kol (pomocí senzorů ABS); podhuštěné kolo má menší průměr a musí se tedy proti ostatním kolům točit rychleji. Systém to tedy po chvíli jízdy vyhodnotí jako nízký tlak v dané pneu. Na sledování přesné hodnoty tlaku musíš mít sofistikovanější systémy, takže se domnívám, že odpověď je NELZE.
Mam tpms ventilky, tak snad to meri tlak?!
Aha, tak to asi mění situaci. O možnostech zobrazování tlaku ovšem já nic nevím.
Našel/přečet sem si to na stránkách bmwklubu.cz, navíc se tady poměrně dost povídalo o olejích pro modrobílé vrtule (a já tu psal cosyk o riziku pančování, pokud jde o Cstrol z obskurních webšopů):
Je to teda JPP, ale esli je na tym kus pravdy, tak bych se ani moc nedivil.... doufám , že s Millersem je to v klidu, že se taky za čas nedovím o "falešné" fabryce kdesyk na východě....
V následném textu bylo Polsko upřesněno za Rusko ale další podrobnosti tam nebyly.....patras píše: Pak jsem presel z castrolu magnatec (kdo vi co to bylo, kdyz v polsku objevili celou fabriku, kde ho padelali) za mobil a spotreba oleje zase o polovinu klesla ....
Je to teda JPP, ale esli je na tym kus pravdy, tak bych se ani moc nedivil.... doufám , že s Millersem je to v klidu, že se taky za čas nedovím o "falešné" fabryce kdesyk na východě....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Trošku moc JPP, zrovna od tebe bych takovou fabulaci nečekal.
Navíc si živě představují jak někdo staví fabriku aby vyráběl pancovanej olej, když stačí koupit obaly castrol a přelít do toho polskej lotos nebo něco podobného
Nemluvě otom, že celkové na tom castrolu už není moc co kurvit
Navíc si živě představují jak někdo staví fabriku aby vyráběl pancovanej olej, když stačí koupit obaly castrol a přelít do toho polskej lotos nebo něco podobného
Nemluvě otom, že celkové na tom castrolu už není moc co kurvit
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
já nic, ja muzykant, já to enem překopíroval....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tady vyšla hodně pozitivní až nadšená recenze na BMW 440i M Performance. Po přečtení bych si to běže snad rovnou koupit.
http://www.auto.cz/test-bmw-440i-m-perf ... ely-clanekAž si budete kupovat čtyřkové BMW, zatrhávejte v příplatkové výbavě prvky M Performance. Na lepší audio, jízdní asistenty a podobné zbytečnosti se vykašlete.