MPLB
Moderátor: řidičBOB
Re: MPLB
Ono se jim to třeba nelíbí, ale pokud Tě táhnou 2 řehořovi pohůnci s Glockama v ruce (ale vím jak to myslíš)
btw. ještě jsem si vzpomněl na asi 15 letého kluka, kterého Řehoř zbil a dotáhl na služebnu jen proto, protože měl oblečené tričko s nápisem "POLICIE"
btw. ještě jsem si vzpomněl na asi 15 letého kluka, kterého Řehoř zbil a dotáhl na služebnu jen proto, protože měl oblečené tričko s nápisem "POLICIE"
2.9T RWD
Řehoř je prostě karakter - dítě, slečna, chlap? Na všechno stejnej metr a ať to dělá co to dělá.. Já bych to tam celý zakázal a když jsme u toho tak ne jen tu "lázeňskou"...
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby na mne vytáhnul Glock mimo svůj katastr, tak by to asi dobře nedopadlo, bo bych palbu opětoval...a střílet já umím dobřeHondaMan píše:Ono se jim to třeba nelíbí, ale pokud Tě táhnou 2 řehořovi pohůnci s Glockama v ruce
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time