BMW Divize
Re: BMW Divize
O úpravě stabilizace nevím, M2 už má teplotu pořešenou docela dobře. Je to kombinované s teplotou oleje, dokud je studená voda, píše COLD. Zhruba ve čtvrtině hodí OK-zahřátá voda a pak ručička pomalu leze ke středu, jak se zahřívá olej, při cca 9°C, je to asi 11km.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Něco jsem už napsal do svého vlákna o výběru, největší rozdíl je v chování podvozku, je to celé tužší a sportovnější, kratší převod.Vrooom píše:No jeste ze nedelas testera, to by jsme se moc nedozvedelipavproch píše:imho řidičtější = auto a jeho chování cítíš a ono cítí Tebe....
MZ: me by spis zajimalo porovnani se 135i v cem ti to prijde jiny. Na papire jsou ty auta extremne podobny. Nebo je ten charakter podobny, jen M2 je o neco rychlejsi, lip drzi, brzdi apod?
Jo a jeste jsme se chtel zeptat, nekde jsem cetl ze u M135 je porad zaply e-diff tedy to prudi i kdyz clovek namontuje samosvor. (mozna to ma i E89?)
I díky běžné rámové konstrukci dveří, je vhodnější na dálnici, takový velmi rychlý rodinný hatch.
Žádné prudění e-diffu jsem nezaznamenal, fungoval bez problémů.
1er každému můžu jen doporučit, žilo se s ní moc hezky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
@vroom: v životě sem 135i nejel.....
e89 e-diff nemá... naščestí....
@MZ: dokážu si po nešku představit, že aji s ///M2 sa žije hezky.... ešče raz dík za udělání radosti
e89 e-diff nemá... naščestí....
@MZ: dokážu si po nešku představit, že aji s ///M2 sa žije hezky.... ešče raz dík za udělání radosti
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Rádo se stalo, na oplátku mě vemeš někdy na kopec.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jak to v kostce dopadlo? Asi se nestihnu doučit anglicky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pěkný video, hlavně jim teda závidím ty nádherný prázdný silnice a úžasný okolí.
M.Z.: gratulace k M2, ať slouží a dělá jen radost.
M.Z.: gratulace k M2, ať slouží a dělá jen radost.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
MZ videl jsem to nedavno a zda se mi ze to skoncilo tak ze M2 je zabavna furt kdezto cayman potrebje vyssi rychlosti. Proste jsi koupil skvele
Aj tak sa to da interpretovat, kazdopadne jazdne vysiel ako vitaz zase gayman. M2 je samozrejme z podstaty univerzalnejsia.