Mercedes-Benz C220 CDI
Mercedes-Benz C220 CDI
// Oddeleno z/inspirovano: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... =70#p12747
PJ: pěkný. Proč vypínáš ESP? Jak se Ti s ním jezdí? A budeš mít nové CLS 250CDI?
PJ: pěkný. Proč vypínáš ESP? Jak se Ti s ním jezdí? A budeš mít nové CLS 250CDI?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Re: Focení a natáčení tachometrů - téma pro zastydlé puberťá
ESP mam vypnute vetsinou (tady to ale ani poradne nejde...), ne snad nejak programove, spise ze zvyku. Auto chci ridit sam, ne "pres pocitac".ExFun píše:PJ: pěkný. Proč vypínáš ESP? Jak se Ti s ním jezdí? A budeš mít nové CLS 250CDI?
C je velmi dobre auto, ale 220 CDI je mimoradne spatny motor. Tvrdy, hlucny, vibrujici, pocitove velmi neprijemny a kdyz se s nim jede rychle, vezme pres 16 litru nafty. Pro nejakeho setrilka budiz, ale k charateru zbytku auta se absolutne nehodi.
Toto uz radeji nikdy vice, takze 250 CDI snad radeji ani ne
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Člověče, mám úplně stejnou zkušenost s tímto motorem v E220CDIpjanda píše: ale 220 CDI je mimoradne spatny motor. Tvrdy, hlucny, vibrujici, pocitove velmi neprijemny a kdyz se s nim jede rychle, vezme pres 16 litru nafty.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jsem s 220CDI velmi spokojený. Tedy až na spotřebu - dlouhodobý průměr 8. Akusticky mi vůbec nevadí a když jsem unaven rádiem nebo hudbou, klidně jedu bez rádia. Vibrace mi přišly horší u 30d od BMW. Ale nevím jestli v současných modelech není nový motor...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
EF: Ty mas predchozi C, vid? Tam se choval 220 CDI o poznani lepe. Nyni je mnohem vice "vyhoneny" a tim je dana i veskera tvrdost a jeji negativni projevy. Koukni se na maximum tociveho momentu, to leccos napovi - motor pusobi jako by se mel kazdiou chvili rozskocit...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
taky mi ten motor prisel v klidu, daleko horsi mi pripadal celkovy hluk auta, ktery byl nad 100 pomerne velky.ExFun píše:Já jsem s 220CDI velmi spokojený. Tedy až na spotřebu - dlouhodobý průměr 8. Akusticky mi vůbec nevadí a když jsem unaven rádiem nebo hudbou, klidně jedu bez rádia. Vibrace mi přišly horší u 30d od BMW. Ale nevím jestli v současných modelech není nový motor...
Re: Mercedes-Benz C220 CDI
Jednou mě Fun svezl a v té "jeho" generaci je to docela dobré, rozhodně to neni moc slyšet A hlavně oceňuju, že vevnitř nemá žádné rádobysportovní stříbro, ale dřevíčko
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Goes: založ si na provokace vlastní vlákno...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Spíš vlastní fórum, nebo rovnou rezervaci. Ale co jsem koukal, modi už mu to netolerujou, viz http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 819#p12819, tak snad toho nechá.
C220 CDI jinak asi není téma pro mě Ale C63 AMG se mi docela líbí, docela dost
C220 CDI jinak asi není téma pro mě Ale C63 AMG se mi docela líbí, docela dost
C220 CDI, to je ten s tou zázračnou spotřebou?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x