Reditelstvi silnic a dalnic píše:Dne 13. 10. 2016 kolem 18:00 hod vjelo z neznámých důvodů osobní vozidlo do rozestavěného úseku ze směru od Domašova. Na místě došlo k rozsáhlému poškození čerstvé CB desky.
Vozidlo objelo stavební stroje rozestavené před začátkem čerstvě pokládaného úseku, přetrhlo červenobílou pásku a projelo po části nově položeného úseku, než řidič zjistil, že vjel na čerstvý beton. Poté, co se otočil a snažil se odjet zpět, byl zastaven pracovníky stavby, kteří přivolali Policii ČR za účelem prošetření záležitosti.
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Mezitim na D1:
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jasná příčina - rychlost! Být tam úsekovka, tak se to nestane!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V rádiu dneska proběhla info, že Ťok už ví, proč dálnice pořád stojí a že má recept na kolony.
Čekal jsem, najivně, že se zrychlí průběh výstavby a že díky více pruhům a vyšší rychlosti na některých nových moderních úsecích (160) bude doprava slábnout.
Tak ne.
Kolony způsobují piráti (které nikdy nikdo neviděl, protože zmizí ani si jich nevšimeš) a tomu zamezí úsekové měření, které se příští rok rapidně rozšíří. (všude rozsvítíme 80 a všechny změříme)
Ještě měl dodat: "...a pak už se budeme mít všichni (ze skansky) strašně moc dobře!"
Čekal jsem, najivně, že se zrychlí průběh výstavby a že díky více pruhům a vyšší rychlosti na některých nových moderních úsecích (160) bude doprava slábnout.
Tak ne.
Kolony způsobují piráti (které nikdy nikdo neviděl, protože zmizí ani si jich nevšimeš) a tomu zamezí úsekové měření, které se příští rok rapidně rozšíří. (všude rozsvítíme 80 a všechny změříme)
Ještě měl dodat: "...a pak už se budeme mít všichni (ze skansky) strašně moc dobře!"
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Btw. už je zavedeno jasné stanovisko ohledně sprdele na přestupky, které nelze řešit blokově? Na dálnici je to překročení 80km/h hned
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není. Mnoho úřadů to normálně posílá jako "Výzva k úhradě stanovené částky"...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já spíš myslel, jestli se k tomu vyjádřil někdo kompetentní. Třeba NSS. Právní názor nějakých troubů z Horní Dolní, co radarem vydělávají na koupaliště není moc relevantní
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nic.
Ale tento stav většině asi vyhovuje. Zaplatí a mají klid.
Ale tento stav většině asi vyhovuje. Zaplatí a mají klid.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle už je moc!
Dneska jsem si vzal radar - a má tam Bushnell Kalibrovanej Měří ve všech směrech Klasickej Ka radar Ten chlapec je fakt magor!!! Tedy krom faktu, že je obyčejný lhář, protože nic z toho, co tam říkal, není pravda.
Dneska jsem si vzal radar - a má tam Bushnell Kalibrovanej Měří ve všech směrech Klasickej Ka radar Ten chlapec je fakt magor!!! Tedy krom faktu, že je obyčejný lhář, protože nic z toho, co tam říkal, není pravda.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pěkná dětská hračka...ale ten člověk je magor
"Žadnej laser,žádná elektronika...je cejchovanej a ozkoušenej na policejním radaru"...to mě pobavilo nejvíc.
"Žadnej laser,žádná elektronika...je cejchovanej a ozkoušenej na policejním radaru"...to mě pobavilo nejvíc.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- Lachende Bestien
- Letec
Řidič nákladního auta nezvládl řízení na rovném a přehledném úseku - "logicky" tedy umístíme omezení rychlosti na 30 km/h pro všechna vozidla. Opět "kvalitní" myšlenkový konstrukt v praxi.
Chudák autor videa se však měl líp učit, třeba by to dotáhl i na dopravní fízlocystu; tak si je nucen za vlastní peníze kupovat radary typu "žádná elektronika, žádný laser" a hrát si na polycaity a pyráty a závidět adrenalinovým cvičeným "opicím" na motorkách.
Stydím se za něj, neboť on zjevně nedisponuje dostatkem sebereflexe, ba naopak, svůj narcismus si ještě pěstuje uveřejněním videa na internetu.
Chudák autor videa se však měl líp učit, třeba by to dotáhl i na dopravní fízlocystu; tak si je nucen za vlastní peníze kupovat radary typu "žádná elektronika, žádný laser" a hrát si na polycaity a pyráty a závidět adrenalinovým cvičeným "opicím" na motorkách.
Stydím se za něj, neboť on zjevně nedisponuje dostatkem sebereflexe, ba naopak, svůj narcismus si ještě pěstuje uveřejněním videa na internetu.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender