Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
http://opavsky.denik.cz/zpravy_region/d ... 02016.html
Z toho jak je to napsané se mi chce zvracet. A že hned do úvodu napíše, že to má 133 koní a pak v tabulce má správně 132kw... Asi si to po sobě nečtou.
Z toho jak je to napsané se mi chce zvracet. A že hned do úvodu napíše, že to má 133 koní a pak v tabulce má správně 132kw... Asi si to po sobě nečtou.
To víš, dopravní policista není práce pro každého, jsou to takoví novodobí rytíři a hrdinové doby.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Hujer na střední škole dostal úkol napsat slohovku o pánech policajtech.Kavis píše:http://opavsky.denik.cz/zpravy_region/d ... 02016.html
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
"Ve stejné chvíli, kdy ministr Ťok v pořadu Rozstřel na iDNES.cz mluvil o tom, jak řidiči mohou za kolony často sami nevhodnou rychlostí, stáli někteří řidiči v jedné z mnoha uzavírek na dálnici D1.
Příští rok by takových nepříjemných situací mohlo ubýt. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) se chystá začít mnohem více měřit rychlost aut v omezeních než dosud."
Náhodnej generátor slov by dal dohromady něco inteligentnějšího
Příští rok by takových nepříjemných situací mohlo ubýt. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) se chystá začít mnohem více měřit rychlost aut v omezeních než dosud."
Náhodnej generátor slov by dal dohromady něco inteligentnějšího
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já bych na dálnicích uzákonil pouze couvání! To nejde dělat moc rychle, takže by provoz byl plynulý, nehod by ubylo a všichni by měli radost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale já se teda přiznám, že mám uzavírky rád. Buřtožrouti, socani, komouši a jinej untermensch se totiž v levým bojí jezdit, aby si to neodřeli. Takže třeba v pátek odpoledne na D1 mám při průjezdu zúžením větší okamžitou rychlost než mimo něj
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Asi si na Ťoka někde počkam, přilepim ho páskou na sedadlo spolujezdce a pujdu se projet po D1 do Brna zpátky...jen abych zjistil jestli žije úplně mimo realitu co se na D1 děje nebo to celý to hraje někomu na ruku aby z toho vytáhl prachy nebo je prostě jen hloupej.....jen mám trochu strach, že B je správně
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neměj strach. Z jakéhokoliv rozhovoru, který ten člověk poskytne je jasné, že to je úplný idiot. Ono - kdyby nebyl, tak nikdy nevezme funkci loutky v Burešovic hře na ministra. Ale stejně tomu výkvětu kraluje Jermanová, která sic není od dopravy, ale zase je superarbitrovaná pro blbost!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time